star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pócsmegyer

  • 117 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 681 m²

    telek

Vételár:

79,9 millió Ft

Eladó ház Pócsmegyer

  • 117 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 681 m² telek

  • Eladó ház Pócsmegyer

  • 117m²


Ár:

79 900 000 Ft

Szobák száma
4 (2 + 2)
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Szentendrei szigeten újszerű állapotú 2014-ben épült, tégla falazatú, szigetelt, nappali + 3 hálós, dupla komfortos, bővíthető családi ház beépített terasszal és két állásos garázzsal eladó.

Minden adott, ha csendre és nyugalomra vágyik, 689 nm-es árnyas kert, rálátással a Börzsöny vonulatára. Duna part, rév párperces sétatávolságra.

Elosztása:
Tágas nappali és étkező a ház központi része, innen nyílik a konyha és a hálószobák. További helyiségek két fürdőszoba, gardrób és kamra. A terasz (16,5 nm) üvegezett, beépített. A garázs a teraszra is nyílik, így közvetlen a kapcsolata a lakással.

Fűtés: gázcirkó kazán radiátoros hőleadókkal + kandalló fűtésre kémény kiépítve.
Meleg víz: villanybojler.
Nyílászárók fából készültek, egyedi gyártásúak.
Parkolás: 2 állásos, fűtött garázs hideg és meleg vízzel.

A tetőtér beépíthető, vezetékek felvezetve és nyílászárók rendelkezésre állnak. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 365670


Elhelyezkedés

Pócsmegyer, Pócsmegyer


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6636262


+36 30

Ingatlannet kód: NET6636262

Az általad megtekintett eladó pócsmegyeri (Pócsmegyer) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 117 m², míg a hozzá tartozó teleké 681 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 79,9 millió Ft, négyzetméter ára 682 906 Ft, ami a pócsmegyeri átlaghoz képest 13%-kal magasabb. Az ingatlant Szalay Zsuzsanna referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6636262. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pócsmegyer ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.