star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Polgár

  • 190 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 450 m²

    telek

Vételár:

43,3 millió Ft

Eladó ház Polgár 1. kép

Eladó ház Polgár

  • 190 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 450 m² telek

  • Eladó ház Polgár

  • 190m²


Ár:

43 300 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Polgáron a Petőfi utcában eladó egy 450 nm telekterületen fekvő, 190 nm alapterületű családi ház, nagyon jó környezetben, kedves, megbízható szomszédokkal.Az ingatlan közel a város központi részéhez, de mégis nyugodt utcában helyezkedik el, pár perc séta vagy kerékpározás a postától, önkormányzattól, üzletektől, piactól, cukrászdától, iskoláktól, óvodáktól, gyógyszertáraktól, banktól és az autóbusz állomástól.Az ingatlan eltoltszintes, mindenhol műanyag nyílászárókkal, melyek szúnyoghálókkal vannak ellátva. A földszinten található a garázs, elektromosan működtetett garázskapuval, előtte egy fedett kocsibeállóval. Ezen a szinten van a kamra, a pince/tároló egy vegyes tüzelésű kazánnal és egy Hajdú villanybojlerrel. A garázsból is feljuthatunk a házba.Itt található egy előszoba, mosókonyha/WC (beépített bútorral együtt), étkező, konyha (szintén beépített konyhabútorral együtt) és burkolt, fedett terasz. Innen vezet fel a lépcső a következő szintre, ahol a hálószoba, fürdőszoba/WC és egy nagy nappali van szép kilátással. Egy újabb szinten az előtér, 2 db szépen kialakított padlásszoba, valamint burkolt, nyitott erkély áll rendelkezésre. Feljebb eljuthatunk a padláshoz.A lakáshoz tartozik 2 db klíma, mely kellemes hőmérsékletet kínál a nyári időszakban.A gondozott kertben gyümölcsfák, szőlő, virágok vannak ahol fúrt kút biztosítja a növények öntözését, valamint egy 14 nm-es zárt tároló is található fa tüzelőanyagnak és kerti szerszámoknak.Ideális helyszín kerti főzések, grillezések, családi és baráti összejövetelekhez, valamint kiváló megoldás kutyatartóknak a zárt udvar miatt.A bútorok és egyéb berendezések igény esetén alku tárgyát képezhetik.


Elhelyezkedés

4090, Polgár, Petőfi utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Ingatlannet kód: 6653981


Ingatlannet kód: 6653981

Az általad megtekintett eladó polgári (Petőfi utca ) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 190 m², míg a hozzá tartozó teleké 450 m². A családi ház ára 43,3 millió Ft, négyzetméter ára 227 895 Ft, ami a polgári átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Csilla Tóthné hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6653981. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Polgár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.