star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Polgárdi

  • 73 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 048 m²

    telek

Vételár:

29 millió Ft

Eladó ház Polgárdi

  • 73 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 048 m² telek

  • Eladó ház Polgárdi

  • 73m²


Ár:

29 000 000 Ft

Építés éve
1980
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Polgárdiban kínálok eladásra egy 73 nm-es tégla építésű, tipikus kádár kocka házat!A ház 1048 nm-es sarok telken fekszik. A betonfödémnek köszönhetően kiválóan alkalmas tetőtéri beépítésre is. Jelenleg a héjazat pala, tetőszerkezet jó állapotú.A ház belső felújítási munkálatai 2023-ban megkezdődtek. Új burkolatokat kapott a ház minden helyisége. A villanyhálózat teljes ki lett cserélve réz kábelekre 3*16A ellátott.A tágas amerikai konyhás nappalinak köszönhetően ideális a családi összejövetelekre. Az ablakokat műanyagra cserélték. A ház fűtéséről jelenleg gázkonvektorok gondoskodnak, kivéve a fürdőszobát, ott elektromos fűtésre van lehetőség. A ház elosztása: -2 tágas szoba-amerikai konyhás nappali-kamraA ház tégla falazatú, külső színezés folyamatban van, ami a vételár részét képzi. Az utcafronti kerítés újra cserélése a vételár részét képezi szintén. Az utca rendezett, kedves, barátságos szomszédokkal. FekvéseA vármegye délnyugati részén, a Budapestet a Balatonnal összekötő útvonalak mellett, a tó keleti végétől mintegy 12 kilométerre, a Mezőföld északnyugati csücskében a Sárréten helyezkedik el.A szomszéd települések: észak felől Úrhida, északkelet felől Kőszárhegy, kelet felől Tác és Csősz, délkelet felől Soponya, dél felől Mezőszentgyörgy, nyugat felől Füle, északnyugat felől pedig Jenő. Közigazgatási területe északkeleten érintkezik még Szabadbattyán határszélével is.KözlekedésKözútA város személygépkocsi-forgalma intenzív. Egy észak-déli kanyarral északkelet – délnyugat irányban halad át a településen a 7-es főút, amely Budapesttel, Székesfehérvárral és a Balatonnal köti össze a települést. A várostól délre fut az M7-es autópálya. Kisebb mellékutak kötik össze Kislánggal (6301), Fülével (7205) és Jenőn át Nádasdladánnyal (7206); belső útjának tekinthető a 7208-as út.Autóbuszok elsősorban Székesfehérvárral kötik össze, de Kisláng, Enying, Füle és Balatonfűzfő is jól elérhető. Távolsági járatok Budapest, Siófok és Tamási felől közlekednek erre.VasútPolgárdi területén két vasútvonalon három állomás és egy megállóhely található.A településtől valamivel délre fut a Székesfehérvár–Gyékényes-vasútvonal, amelyen Kiscséripuszta vasútállomás és Polgárdi-Tekerespuszta megállóhely működik. Ezen a vonalon Budapest, Székesfehérvár, Siófok, Keszthely és Nagykanizsa érhető el személy- és gyorsvonatokkal.A Székesfehérvár–Tapolca-vasútvonal a településhez közelebb, attól északra fut két állomással, név szerint Polgárdi és Polgárdi-Ipartelepek üzemel a város területén. Budapest, Székesfehérvár, Balatonfüred és Tapolca közelíthető meg ezen a vonalon személy-, illetve gyorsvonatokkal.A Balaton közelsége miatt igazán kedvelt város Polgárdi. Jöjjön és nézzük meg együtt!Bővebb információért és személyes megtekintéssel kapcsolatban keressenek bizalommal!


Elhelyezkedés

Polgárdi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6629680


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6629680

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó polgárdi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 73 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 048 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 29 millió Ft, négyzetméter ára 397 260 Ft, ami a polgárdi átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Frebrich Szilvia referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6629680. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Polgárdi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.