star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Polgárdi

  • 88 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 392 m²

    telek

Vételár:

33 millió Ft

Eladó ház Polgárdi

  • 88 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 392 m² telek

  • Eladó ház Polgárdi

  • 88m²


Ár:

33 000 000 Ft

Építés éve
1940
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Polgárdi központjában vállalkozásra alkalmas családi ház eladóA három szobás családi házat vegyes falazatból építették, a főfal 60cm széles.A háznak két bejárata van, így az udvarról könnyen megközelíthetjük a helyiségeket.Az utcához közelebb lévő bejáraton a konyha-étkezőbe, majd egy szobába jutunk, melyből dolgozószobát, vagy irodát is ki lehet alakítani.A második bejáraton belépve a közlekedőbe érünk, balra van a már említett szoba, jobb kéz felől a fürdőszoba-WC,velünk szemben egy hatalmas nappali helyiséget látunk. A nappali mind két oldalán egy-egy szoba található.A háznak része egy tizenöt négyzetméter területű külső bejárattal rendelkező tároló, melyből üzlethelyiség is kialakítható.Az udvaron lévő tizenkét négyzetméteres szigetelt faház számtalan típusú vállalkozás végzésére ad lehetőséget,ráadásul rendelkezik a szükséges engedélyekkel, és benne van az árban!Az ingatlanon 3 x 16 A áram van.Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, a város központjában található! Gyalog pár perc alatt minden szolgáltatás, üzlet, hivatal elérhető.Amennyiben valaki nem talál magának megfelelő munkahelyet a helyben kínált számtalan munkalehetőség között,a Balaton és a Vármegye székhely is tizenöt perc alatt elérhető, ugyanis az M7 autópálya 2km távolságra van a kaputól.Abban az esetben, ha felkeltettem az érdeklődését, kérem, hogy vegye fel velem a kapcsolatot!Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésemet.

Referencia szám: HZ082881


Elhelyezkedés

Polgárdi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6643005


+36 20

Ingatlannet kód: NET6643005

Az általad megtekintett eladó polgárdi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 88 m², míg a hozzá tartozó teleké 392 m². További jellemzői: az építés éve 1940, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 33 millió Ft, négyzetméter ára 375 000 Ft, ami a polgárdi átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Lócskai István Árpád referens a Dunaújváros irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6643005. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Polgárdi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.