star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pomáz, Szelistye

  • 170 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 600 m²

    telek

Vételár:

139 millió Ft

Eladó ház Pomáz, Szelistye

  • 170 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 600 m² telek

  • Eladó ház Pomáz, Szelistye

  • 170m²


Ár:

139 000 000 Ft

Építés éve
2009
Szobák száma
4
Fűtés
cirkófűtés

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Pomáz Szelistye városrésben, 2009-ben épült, nappali, 3 hálószobás két fürdőszobás családi ház. A település Budapesttől 2,37 km-re északra, Budakalász és Szentendre szomszédságában helyezkedik el, a Pilis hegység kapuja. Nagy- és Kis-Kevély hegyek aljában.

Az épület belső kialakításánál fontos volt az átláthatóság és jó hasznosíthatóság, az előszobából balra a csodás panorámával megáldott nappali-konyha-étkező kapott helyet, balra pedig a család intimebb tere a szobákkal és fő fürdőszobával. A telek lejtős, így a ház kialakítása ennek megfelelően történt, a földszinten egy kétállásos garázs, mosókonyha, kazánház kapott helyet, egy fedett terasszal (igény esetén akár egy kétszobás kislakás is kialakítható benne), felette pedig a lakrész. Mint ahogyan a telek, az utca is lejtős, de kiemelt figyelmet fordítanak a hó- és jégmentesítésére. Telke lépcsőzetesen kialakított, parkosított.
Az épület alig múlt 10 éves, tisztasági festést követően azonnal költözhető, energetikai besorolása BB, így zöldhitellel is finanszírozható.
Amennyiben kérdése merül fel, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, hívjon bizalommal, állok rendelkezésére.
Hitel- és biztosítás ügyintézésében is állunk rendelkezésre minden meglévő és jövőbeni Ügyfelünk számára, méghozzá teljesen ingyenesen, ráadásul az ország egyik legfelkészültebb Hitelügyintéző segítségével, így az sem akadály, ha a vételár nem áll rendelkezésre egy összegben (nem csak az Otthon Centrum kínálatában szereplő ingatlanokra).
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Terasz
35m²
Fürdőszoba
7.8m²
Szoba
11m²
Szoba
12m²
Szoba
13.93m²
Közlekedő
4.9m²
Fürdőszoba
3m²
Előszoba
7m²

Elhelyezkedés

Pomáz, Szelistye


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6547962


OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6547962

OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Pomáz, szelistyei családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 170 m², míg a hozzá tartozó teleké 600 m². További jellemzői: az építés éve 2009, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 139 millió Ft, négyzetméter ára 817 647 Ft, ami a pomázi átlaghoz képest 16%-kal magasabb. Az ingatlant Kalicz Zoltán referens az OC II/A- Solymár- Budaörs irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6547962. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pomáz, Szelistye ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.