star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pomáz

  • 210 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 677 m²

    telek

Vételár:

125 millió Ft

Eladó ház Pomáz

  • 210 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 677 m² telek

  • Eladó ház Pomáz

  • 210m²


Ár:

125 000 000 Ft

Szobák száma
6
Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:


CSOK+-ra is alkalmas családi ház!

A Gamma House eladásra kínál Pomáz egyik legkedveltebb, központi részén 2 generációs jó állapotú családi házat

A két emeletes, 1986-ban épült jó állapotú ház ideális választás összeköltözõknek, nagy családosoknak, de akár befektetésnek is.
A külön bejárattal rendelkezõ alsó szintre igényesen térkövezett közlekedõn jutunk el. Az alsó szinten található házrészbe belépve tágas elõtér fogad minket, melybõl jobb kéz felõl tágas szoba fogad minket.
Bal kéznél egy gépház, melyben a 24 kW-os gáz cirkó kazán található. Ha az elõszobából egyenesen haladunk tovább, a tágas nappaliba jutunk. Ez a szoba tökéletes helység lehet családi összejövetelekre, vagy akár egy kis kikapcsolódásra.
A nappaliból bal kéznél a felújított konyhába vagy a fürdõszobába tudunk eljutni, jobb kéznél pedig nagy méretû szoba fogad minket.

Az emeleten található 4 szobás, különálló lakrészhez lépcsõn lehet feljutni. A felsõ lakrészbe belépve jobb kéznél és szemben 3 különálló szoba fogad minket.
Bal kéz felé haladva jutunk a ház centrumának számító nappaliba. Itt jelenleg egy klímával felszerelt nagy méretû étkezõ van kialakítva, ahol 8-10 ember kényelmesen elfér. Az étkezõtõl karnyújtásnyira található a fürdõszoba és a mellékhelység,
illetve könnyen megközelíthetõ innen a nagy méretû spejzzel rendelkezõ tágas gépesített konyha is. A konyhában beépített szekrény, mosogatógép, tûzhely található melyek a vételár részét képezik. A legnagyobb méretû, negyedik hálószoba a ház végében található. Ez a klímával felszerelt hálószoba biztosítja a legnagyobb privát szférát, hiszen
távol esik az összes többi helységtõl. A felsõ lakrészen L alakú belsõ udvarra és zöldövezetre nézõ teraszról csodálhatjuk meg a kinti kis birodalmat.
Innen jól látszik a térkövezett udvaron fekvõ, fedett sütõgetõ helységnek kialakított kis pavilon, a 36 négyzetméteres garázs és a fedett kocsibeálló is. Az udvarra beállni az automata kapun keresztül tudunk.

Az ideális, 677 négyzetméteres telken egy kényelmesen karbantartható kis kert található. A járda mellett van felfuttatva jelenleg a szõlõ, illetve a szépen karbantartott pázsit virágokkal van beültetve.

Ha még nem fáradt el a képzeletbeli túránkon, akkor jelzem, hogy az épületben van még egy zuhanyzóval felszerelt kis nyári konyha, amelybõl egy 11 négyzetméteres tároló nyílik. Ez alatt található egy külön bejárattal rendelkezõ 11 négyzetméteres pince is.

Az ingatlan mûszaki állapotát tekintve, a nyílászárókat leszámítva minden felújítás megtörtént 2006-ban.
A fûtés tekintetében hideg-melegvizes kombi gáz cirkó és vegyes tüzelés áll rendelkezésünkre.
A gázcsövek rézbõl vannak. A két házrész jól elkülönül egymástól. Az alsó szinten nincs klíma, de a falvastagságok miatt nagyon jó hõtartással rendelkezik. Télen meleg, nyáron hideg az ingatlan.
Az alsó szinten egyedül a villany óra fõóra, a villanyhálózat itt 1 fázisú, éjszakai árammal ellátott, a víz és a gázórák almérõk.

A felsõ szinten a kombi cirkó gázkazán mellett egy 35 kW-os vegyes tüzelésû kazán is gondoskodik a fûtésrõl. Errõl a kazánról lehet fûteni külön-külön vagy egyszerre a két házrészt.
A fûtés zárt rendszerû. A felsõ szinten 3 fázisú villanyóra található, itt az éjszakai áram szintén be lett vezetve. Erre a villanyórára van kötve a garázs villanya is.
A felsõ szinten található fürdõszobában kémény nélküli gáz bojler van. Klimatizálás szempontjából 2 db 3,5 kW-os, inverteres légkondicionáló található az ingatlanban, melyek az elõszoban és hálószobában vannak.

A tetõ nagyon vastag (12x12-es) gerendákkal van megerõsítve. Ezek állapota kitûnõ. A tetõ felújítása 2007-ben történt meg, ekkor zsindelytetõ lett kialakítva.

A környéket tekintve teljesen központi részen található, innen mindössze 2 percre található a HÉV megálló, egy utcával arrébb óvoda, a közelben iskola, orvosi rendelõ, konditerem, cukrászda, bolt találhatóak.

Ne hezitáljon! Hívjon minket és tekintse meg az ingatlant!

+36305388223


Elhelyezkedés

Pomáz


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6366001


+36 30

Ingatlannet kód: NET6366001


Az általad megtekintett eladó pomázi családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 210 m², míg a hozzá tartozó teleké 677 m². A családi ház ára 125 millió Ft, négyzetméter ára 595 238 Ft, ami a pomázi átlaghoz képest 13%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Karakas Zsolt hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6366001. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pomáz ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.