star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pomáz

  • 180 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 031 m²

    telek

Vételár:

89,9 millió Ft

Eladó ház Pomáz

  • 180 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 031 m² telek

  • Eladó ház Pomáz

  • 180m²


Ár:

89 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1986
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Pomázon panorámás, energiatakarékos, 4 szobás, többgenerációs lehetőséggel bíró családi ház eladóAz enyhe lejtésű 1031nm nagyságú telken fekvő 3 szintes panorámás családi ház energiatakarékosan készült: B30-as téglaépület 10 cm-es dryvit külső szigeteléssel, tetőtérben 15 cm-es kőzetgyapot szigeteléssel, korszerű műanyag nyílászárókkal. Gázcirkóval és vegyes tüzelési kazánnal is fűthető, nappaliban padlófűtés, a szobákban lapradiátorok vannak. Ezeken túl a nappaliban még egy önállóan működtet- hető vegyes tüzelésű kandalló is rendelkezésre áll és a gázcirkó mellett alternatívaként villanybojler is van a melegvíz előállítására. Klímaberendezé van. Vezetékes víz, gáz, csatorna bekötve, plusz egy mély vízakna is van, szivattyúval múködtethető. Teljes led világítás, éjszakai áram 3x16 Amper.A bruttó 180nm-es ház alkalmas több generáció együttélésére is. Elrendezése: Első szinten garázs (hátul a kazánok). 1 szoba, fürdő zuhanyzóval, kamra és lépcsőház. Igény szerint átalakítható külön lakássá, a kazánok leválaztásával a garázsból konyha kialakítható. Második szinten tágas amerikai konyhás nappali kandallóval és teraszkapcsolattal Harmadik szinten kettő hálószoba, egy fürdőszoba sarokkáddal és egy gardrób szoba. A szobák laminált parkettásak, a nappali és a vizes helyiségek járólaposak.A telken van két szerszámtároló és egy tüzifatároló. A terasz alatti terület fedett gépkocsi -tárolónak is alkalmas Élelmiszerbolt, buszmegálló öt percrnyire, iskola a közelben. A ház AZONNAL KÖLTÖZHETŐ!
Érd: Leveszyné Kengyeli Diána 30/3294954

Referencia szám: HZ091786


Elhelyezkedés

Pomáz


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6457741


+36 30

Ingatlannet kód: NET6457741


Az általad megtekintett eladó pomázi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 180 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 031 m². További jellemzői: az építés éve 1986, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 89,9 millió Ft, négyzetméter ára 499 444 Ft, ami a pomázi átlaghoz képest 27%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kengyeli Diána referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6457741. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pomáz ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.