star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pomáz

  • 194 m²

    alapterület
  • 8

    szoba
  • 559 m²

    telek

Vételár:

139 millió Ft

Eladó ház Pomáz

  • 194 m² alapterület
  • 8 szoba
  • 559 m² telek

  • Eladó ház Pomáz

  • 194m²


Ár:

139 000 000 Ft

Építés éve
2009
Szintek
1
Szobák száma
8 (2 + 6)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Milyen Ön szerint a tökéletes otthon?

- Kényelmes méretű, de ugyanakkor nem túl nagy?
- Nagy nappali fontos szempont és emellett megfelelő szobaszámmal rendelkezzen?
- Netán fontosnak találja a panorámát illetve hogy biztonságos, nyugodt környéken helyezkedjen el?
- Még tudnék tippelni, például a kert ne legyen túl nagy, de ugyanakkor egy kerti parti megszervezéséhez tökéletes méretű legyen?
- Úgyszintén fontosnak találja, hogy korszerű legyen és alacsony legyen a fenntartása?

Bizony még sorolhatnám, de ehelyett engedjék meg, hogy bemutassam néhány mondatban ezt a csodálatos családi házat.
Az ingatlan három szintből áll: a szuterén szinten található egy kisebb lakrész, melynek hasznos alapterülete 37 nm, egy nappali + étkező, szoba, konyha illetve fürdőszoba mellékhelyiséggel. Ugyanezen a szinten helyett kapott egy kisebb konditerem, tároló helyiség illetve a kazánház. A földszinten egy dolgozószoba és egy nagy előszoba kaptak helyet, fürdőszoba tusolóval és mellékhelyiséggel, kényelmes méretű konyha beépített konyhabútorral illetve étkező rész és egy tökéletesen kényelmes méretű nappali, ahonnan ki tudunk lépni a gyönyörű panorámával rendelkező erkélyre. A beépített tetőtérben egy szoba és 4 félszoba került kialakításra, egy nagyméretű fürdőszoba sarokkáddal, mellékhelyiséggel.

Néhány fontos műszaki adat: a családi ház 559 nm-es telekterületen helyezkedi el, 2009-ben épült, tégla szerkezetű, 10 cm-es dryvit szigetelést kapott. Műanyag nyílászárokkal rendelkezik, szúnyoghálóval, redőnnyel ellátva. Kiépítésre került a kamera rendszer illetve riasztó rendszer is. A ház melegéről gázcirkó és vegyes tüzelésű kazán gondoskodnak egyaránt, beépítésre került három darab légkondicionáló is.

Az ingatlan folyamatosan karbantartott és kifogástalan állapotban van. Valóban egy igazi otthont biztosít.

Még nagyon sok mindent tudnék írni erről a csodálatos otthonról, de amennyiben plusz kérdése merült fel kérem, keressen bizalommal!
Kacsmár Viktória 06 20 77 57 709
kacsmar.viktoria@dh.hu

Referencia szám: HZ070341


Elhelyezkedés

Pomáz


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6529818


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6529818

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó pomázi családi ház 8 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 6 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 194 m², míg a hozzá tartozó teleké 559 m². További jellemzői: az építés éve 2009, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 139 millió Ft, négyzetméter ára 716 495 Ft, ami a pomázi átlaghoz képest 4%-kal magasabb. Az ingatlant Kacsmár Viktória referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6529818. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pomáz ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.