star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pomáz

  • 69 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 759 m²

    telek

Vételár:

44,9 millió Ft

Eladó ház Pomáz

  • 69 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 759 m² telek

  • Eladó ház Pomáz

  • 69m²


Ár:

44 900 000 Ft

Szobák száma
3
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

RITKA AJÁNLAT!
Megyeri hídttól 15 percre, Pomáz Pankostetőn, a Pilisi Nemzeti park területén, hangulatos környezetben kínálunk eladásra egy 69 nm-es ,3 szobás családi házat.
A házból és a telekről PAZAR ÖRÖKPANORÁMA tárul elénk.
Az ingatlan 2020 -ban épült, 90%-os készültségi fokon áll, az épület külső színezését az ár tartalmazza.

A fűtéséről vegyestüzelésű kazán, és hűtő-fűtő klíma gondoskodik.

A közkedvelt kirándulóhelytől /Holdvilágárok/ rövid sétányira található ház, csendes zsákutca végén, az erdőtől pár lépésre fekszik.
Buszmegálló 10 perc sétára, iskola, óvoda, üzletek autóval percek alatt elérhetők.
Különleges ajánlat a csendet, nyugalmat kedvelők számára.

Az alaprajz tájékoztató jellegű, az ingatlan pontos paramétereiért a megadott telefonszámon érdeklődhet.

VÁROM MEGTISZTELŐ HÍVÁSÁT HÉTVÉGÉN IS!

Bankfüggetlen hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul díjmentesen. Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 357395


Elhelyezkedés

Pomáz, Pomáz


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6560948


+36 20

Ingatlannet kód: NET6560948


Az általad megtekintett eladó pomázi (Pomáz) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 69 m², míg a hozzá tartozó teleké 759 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 44,9 millió Ft, négyzetméter ára 650 725 Ft, ami a pomázi átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bondár Gábor referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6560948. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pomáz ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.