star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pomáz

  • 123 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 428 m²

    telek

Vételár:

79,9 millió Ft

Eladó ház Pomáz 1. kép

Eladó ház Pomáz

  • 123 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 428 m² telek

  • Eladó ház Pomáz

  • 123m²


Ár:

79 900 000 Ft

Építés éve
2024
Szintek
2
Szobák száma
6 (3 + 3)
Ingatlan állapota
új építésű
Parkolás
parkoló
Bútorozott
Nem
Költözhető
Megegyezés szerint
Erkély, terasz mérete
19 m²

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Pomázon új építésű ikerházfél eladó.

Az ingatlan 123 m2 nettó lakóterű ( ehhez jön még a földszinti és emeleti terasz alapterülete is) kétszintes ikerfél, kiválóan megközelíthető helyen,  Pomázon, Óváros részen. Tömegközlekedés 2 percre, óvodák, iskolák 5-10 perces sétával könnyedén elérhetők. Csendes, nyugodt, minden infrastruktúrával rendelkező tágas, barátságos utcában helyezkedik el, 430 m2 saját telekrésszel rendelkezik. Tágas nappali plusz 5 szoba, mindkét szinten fürdőszoba található az ingatlanban. Az építés folyamatban van, tervezett befejezés: 2024. III. negyedév.

A családi ingatlan alaprajzi elrendezése kiváló:  a földszinten tágas nappali/konyha/étkező található terasz- és kertkapcsolattal is, valamint 1 szoba, fürdő kamra és előtér is. Emeleten is van terasz,  4 szoba és fürdő. Az ikerházfél magas műszaki tartalommal épül, 15 cm-es külső hőszigeteléssel, 3 rétegű üvegezéssel ellátott műanyag szerkezetű külső nyílászárókkal. Fűtése kombi cirkó gáz kazánnal, padlófűtéssel kerül megoldásra. A belső képek illusztrációk, melyek azonban az alaprajzi elrendezésnek megfelelnek. Az ingatlan praktikus elosztásának köszönhetően alkalmas nagy családoknak is,  a nagy tereket és szobákat kedvelőknek. A hirdetési ár kulcsrakész ár, tartalmazza a pl. szanitert, gépkocsi beállót 2 autó részére, stb. A fizetési konstrukció rugalmas, egyéni lehetőségekhez szabható. Az alaprajzi elrendezés bizonyos mértékig még rugalmasan módosítható. Az ikerház fenntartásához, fűtéshez-energiaellátáshoz szükséges energia mennyisége bőven a rezsitámogatott határok alatt van.

 

A finanszírozáshoz CSOK+, CSOK hitel (3 % fix kamatozású), 5% ÁFA  valamint illetékmentesség is felhasználható:  5%-os ÁFA, illetve valamennyi fennálló támogatás és kedvezmény igénybe vehető az ingatlan vásárlásához.


Elhelyezkedés

2013, Pomáz, Óváros utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: 6646229


+36 70

Ingatlannet kód: 6646229


Az általad megtekintett eladó pomázi (Óváros utca ) ikerház 6 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 3 félszoba). Az épület alapterülete: 123 m², míg a hozzá tartozó teleké 428 m². További jellemzői: az építés éve 2024. Parkolási lehetőség: parkoló. Az ikerház ára 79,9 millió Ft, négyzetméter ára 649 593 Ft, ami a pomázi átlaghoz képest 16%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kocsis Zsolt hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6646229. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pomáz ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.