star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pomáz

  • 366 m²

    alapterület
  • 8

    szoba
  • 2 699 m²

    telek

Vételár:

159,9 millió Ft

Eladó ház Pomáz

  • 366 m² alapterület
  • 8 szoba
  • 2 699 m² telek

  • Eladó ház Pomáz

  • 366m²


Ár:

159 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1990
Szintek
1
Szobák száma
8
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

KÉTGENERÁCIÓS CSALÁDI HÁZ VAGY BEFEKTETÉSRE ALKALMAS TELEK POMÁZON !

Eladásra kínálunk Pomázon a Margitliget úton két telket két házzal.

A telkek nagy mérete (2700 nm) lehetővé teszi az újra felosztást, amely által akár három telek is létrehozható, mivel az ingatlan Lke-3 jelű övezeti besorolással rendelkezik, ami egy kertvárosias lakóövezetet jelent. A legkisebb kialakítható telekméret 720 négyzetméter, és a beépíthetőség mértéke 30%. telkenként.
Jelenlegi állapot szerint az egyik egy 1716 nm-es telek, 86 nm alapterületű közepes állapotú házzal mely alatt egy boltívesen kirakott pince található, a másik egy 983 nem-es telken 225 nm-es három szintes jó állapotban lévő családi ház, mely utóbbi 1990-ben épült.
Az ingatlanok tehermentesek, tehát nincsenek rajta anyagi kötelezettségek, és azonnal birtokba vehetőek, illetve külön-külön is megvásárolhatóak.

A házak beosztása a következő:
I. épület:
- három egymásból nyíló szoba,
- konyha,
- előszoba,
- kamra,
- előtér,
- fürdőszoba (WC-vel)

II. épület:
Pince szint:
- két gépkocsi részére alkalmas garázs,
- műhely,
- kazánház,
- tároló

Földszint:
- nappali,
- étkező,
- konyha,
- kamra,
- előtér,
- külön WC kézmosóval,
- hálószoba,
- háló vagy dolgozószoba,
- félköríves, kertkapcsolatos terasz

Tetőtér:
- három különnyíló szobamindegyike gardróbbal,
- közlekedő,
- fürdőszoba (WC-vel)

A ház fűtéséről egy Bosch kondenzációs kazán gondoskodik, valamint a tetőn napelemek lettek felszerelve, biztosítva a ház költséghatékony áramellátását, rezsijének csökkentését.
A kert gondozott, gyümölcsfákkal ültetett, továbbá melléképületek is találhatóak rajta.
A forgalmas út ellenére a hátsókert és a hozzá tartozó panoráma remek lehetőséget nyújt a szabadtéri kikapcsolódásra, pihenésre.

Ha szeretnék a vásárlást piaci hitellel finanszírozni, hitelcentrumunk szakemberei segítenek Önöknek ebben. Emellett ha szeretnék saját ingatlanukat értékesíteni, szintén segítséget nyújtunk a lebonyolításban.

Szeretne egy kétgenerációs családi házat vagy befektetésen gondolkozik, jöjjenek el és tekintsék meg, mielőtt valaki más lecsapna rá!


Elhelyezkedés

Pomáz


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6654476


XI. kerület - Bicskei utca

XI. kerület - Bicskei utca

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6654476

XI. kerület - Bicskei utca

XI. kerület - Bicskei utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó pomázi családi ház 8 szobával rendelkezik (ebből 8 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 32 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 366 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 699 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 159,9 millió Ft, négyzetméter ára 436 885 Ft, ami a pomázi átlaghoz képest 36%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bojtor Ádám referens a XI. kerület - Bicskei utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6654476. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pomáz ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.