star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Poroszló

  • 84 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 3 303 m²

    telek

Vételár:

28,5 millió Ft

Eladó ház Poroszló

  • 84 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 3 303 m² telek

  • Eladó ház Poroszló

  • 84m²


Ár:

28 500 000 Ft

Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vályog

Az ingatlanról:

Eladásra kínálok Heves vármegyében Poroszlón egy 1960-as években épült beton alapon vályog építésű családi házat. A 84,6 nm-es hasznos alapterületű ingatlanban : 3 szoba, konyha, fürdőszoba, és közlekedő került kialakításra. Az otthon melegéről gázkonvektorok gondoskodnak, de alternatív fűtés kialakításra is van lehetőség. Az épületet családi házként , a 3303 nm-es telket pedig BEFEKTETÉSI és vállalkozási célra is ajánlom. Az ingatlanhoz gazdasági épületek tartoznak. Az udvar és a kert rendezett,rendszeresen karban tartott, melyben hagyományörző gémes kút is található. Az ingatlan per és tehermentes. Poroszló infrastrukturális ellátottsága megfelelő (Iskola, Óvoda, bevásárló központ Coop, Egészségügyi ellátás).Távolsági busz, vasúti, közúti közlekedés kiváló. A 33. számú főút a településen keresztül megy, M3-as autópálya 21 km. A falu központot kb. 15 percnyi gyaloglással érhetjük el. Amennyiben a hirdetésben szereplő ingatlan felkeltette az érdeklődését és megvásárlásához Hitel szükséges úgy az Otp Bank kedvezményes konstrukcióit tudjuk ajánlani irodánkban. További kérdés esetén hívjon bizalommal akár hétvégén is.

Referencia szám: M266125-IN


Elhelyezkedés

Poroszló


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6609382


Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6609382

Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó poroszlói családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 84 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 303 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga vályog, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 28,5 millió Ft, négyzetméter ára 339 286 Ft, ami a poroszlói átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Varga Anett Erika referens a Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6609382. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Poroszló ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.