star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Poroszló

  • 132 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 390 m²

    telek

Vételár:

47,9 millió Ft

Eladó ház Poroszló

  • 132 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 390 m² telek

  • Eladó ház Poroszló

  • 132m²


Ár:

47 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Heves Vármegyében Poroszlón 2 szobás felújított Családi ház Eladó!

Tisza-tó nyugati kapujában, Poroszló településen 1390 m2 telken, 2020-ban teljes felújításon esett át a 2 szobás Családi Ház. Az ingatlan teteje cserép, falazata tégla, műanyag nyílászárók találhatóak benne. Az otthon melegét gázkonvektor adja. Illetve egy hűtő-fűtő klíma berendezés is található az épületben. A melegvizet bojler biztosítja. Külön fürdőszoba, külön wc található az otthonban. A nagy nappali kiváló lehetőség a családok beszélgetéseire. Az ingatlanban 2 szoba található, illetve még a hátsó részben külön bejáratú ingatlan rész is kialakítható. Az ingatlant kiváló fényviszonyok jellemzik, hiszen minden napszakban éri a napsütés. Az udvar térkővel van kirakva, illetve egy hatalmas fedett kültéri társalgó is várja lakóit. Az udvarhoz tartozik egy utcára nyíló faház. Amely 1 nagy nappali kereteiben konyha-nappali-háloszoba egyben, és egy külön wc-zuhanyzóval rendelkezik.
A kert kialakítása az új lakójára vár, madárcsicsergés, pihenéssel tudja kellemesebbé tenni a hétköznapokat.
Az ingatlan Poroszlón főút mellett található, viszont mégis csendes az udvar. A teraszon a kávézás szabadsága lehetséges.

Poroszló az aktív turizmus több fajtája szempontjából,- kerékpár - és vízi turizmus, lovaglás, természetjárás, horgászat - kiváló
adottságokkal rendelkezik. Tisza-tó sétával elérhető. Tisza-tavi Ökocentrum, szabad-stranddal, kikötővel rendelkezik, illetve elérhető közelségben 10 km-re Tiszafüreden gyógyfürdő, városi infrastruktúra (nagy áruházak: Tesco, Lidl, Spar, Penny, kerékpároscentrum stb.). A településen távolsági busz, vasúti, közúti közlekedése kiváló (33. sz. főút a településen keresztül megy), M3-as autópálya 21 km.

Ajánlom az ingatlant Fiatal házaspárok részére, hiszen kiváló elrendezésű. Idősebb párok részére, a hétköznapok megélésére, pihenésre.
Kiváló befektetés, akár vendégházként is üzemeltethető!
Vállalkozásra, hiszen a faház üzlethelyiségként is üzemeltethető.
Az ingatlan megtekintése ügyfelünk kérésének megfelelően, előzetes egyeztetés után lehetséges!

További szolgáltatások:
- díjmentes, teljes körű hitelügyintézés, CSOK ügyintézés, biztosítás, stb

Költözés megegyezés szerint!
Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, illetve eladó ingatlana van, forduljon hozzám bizalommal!


Elhelyezkedés

Poroszló, Fő út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6650433


Kerékgyártó Katalin

Kerékgyártó Katalin

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6650433

Kerékgyártó Katalin

Kerékgyártó Katalin

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó poroszlói (Fő út) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 132 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 390 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 47,9 millió Ft, négyzetméter ára 362 879 Ft, ami a poroszlói átlaghoz képest 7%-kal magasabb. Az ingatlant Kerékgyártó Katalin referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6650433. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Poroszló ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.