star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pórszombat

  • 76 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 971 m²

    telek

Vételár:

17,3 millió Ft

Eladó ház Pórszombat

  • 76 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 971 m² telek

  • Eladó ház Pórszombat

  • 76m²


Ár:

17 300 000 Ft

Építés éve
1956
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Kedves Érdeklődő,

Lentitől nem is olyan messze, mindössze 14 km távolságra, Pórszombaton eladó sorba került ez a jó állapotú, igény esetén akár azonnal költözhető családi ház és a hozzá tartozó mellélépületek + garázs is.
Az ingatlan mai napig karban van tartva. A víz vezetékek ki lettek cserélve, a villany vezetékek is, 3*25 amper megtalálható a házban, így akár nagyobb teljesítményű gépeket is lehet használni gond nélkül. Csatornára a rákötés megtörtént. Az ingatlanba a gáz is be van vezetve. A házban a nyílászárók nagyobb része ki lett cserélve, szúnyoghálóval+ redőnnyel felszereltek. A tető is jó állapotú. Összességében remek lehetőség, persze az esztétikai része, mind belső terek, mind a külső festés, esetleg szigetelés már az új tulajdonos feladat lesz. A melléképületek, pajta korukhoz képest jó állatúak, a garázs részt pedig 20 éve építették újra.
A terület összesen 1971 nm nagy, ami remek lehetőség gazdálkodni vágyóknak, az udvarban ásott kút és kerti csap is megtalálható.
Az épület alatt egy kisebb 8 nm nagyságú száraz pince is van, zöldség tárolására ideális.
A bútorzat egy része elszállításra kerül, pontosan melyik bútorokat hagyják benne vagy igény esetén a házat teljesen kipakolják, ez már megbeszélés kérdése.
További kérdés miatt hívjon bizalommal! alacsony fenntartás, berendezett, csendes utca, jó közlekedés, kertrész, közeli belváros, redőnyözött, új nyílászárók, pince, zöld övezet, fúrt kút, melléképület, új villamoshálózat, kandalló, kertkapcsolat, garázs lehetőség, háromfázisú áram, szúnyogháló
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Pórszombat, Pórszombat


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6578614


HASONLÓ INGATLANOK


6 000 000 Ft

Pórszombat, Pórszombat

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 73m²

22 900 000 Ft

Pórszombat

  • Szobák: 5
  • Alapterület: 109m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6578614

Az általad megtekintett eladó pórszombati (Pórszombat) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 76 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 971 m². További jellemzői: az építés éve 1956. Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 17,3 millió Ft, négyzetméter ára 227 632 Ft, ami a pórszombati átlaghoz képest 3%-kal magasabb. Az ingatlant Szűcs Fanni referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6578614. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pórszombat ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.