star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Püspökladány

  • 190 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 876 m²

    telek

Vételár:

50 millió Ft

Eladó ház Püspökladány

  • 190 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 876 m² telek

  • Eladó ház Püspökladány

  • 190m²


Ár:

50 000 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért, látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!

Hajdú-Bihar vármegyében, egy igazi alföldi város, Püspökladány egyik központi elhelyezkedésű, mégis csendes utcájában ajánlom megvételre ezt a 876 m2 területen elhelyezkedő 150 + 40 m2 alapterületű családi házat.
Az ingatlan rendkívül jó elhelyezkedésű, csendes, nyugodt környezetben fekszik. Pár perc sétára található bevásárlóközpont, élelmiszerbolt, étterem is. A közelben orvosi rendelő, gyógyszertár, iskola is elérhető.
A házban található 2 tágas háló- és egy kisebb szoba. A nappali, az étkező és a konyha dekoratív boltíves megoldással egy légtérben helyezkedik el. Spájz, fürdő, külön WC és egy fedett terasz is tartozik a főépülethez.
Az ingatlan 2000-ben épült, tulajdonosai gondosan karbantartották. A falazata HB38-as tégla, a nyílászárók jó állapotúak, redőnnyel felszereltek, ebből adódóan, a fűtés gazdaságos. A tetőszerkezet hibátlan állapotú, cserép fedéssel.
A fűtésről gázkazán és vegyestüzelésű kazán gondoskodik.
A ház folytatásában található a kazánház, egy alsó konyha, amely tárolóként is használható. Az udvaron különálló épületként egy 40m2-es iroda is helyet kapott.

A Fundamenta Ingatlan kínálatában megtalálható ingatlanok finanszírozásához vevőink részére kedvező kamatozású kölcsönt biztosítunk, melynek intézésében szintén állok a vevők rendelkezésére.


Elhelyezkedés

Püspökladány, Szent László utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6546081


Kádárné Szabó Anna

Kádárné Szabó Anna

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6546081

Kádárné Szabó Anna

Kádárné Szabó Anna

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó püspökladányi (Szent László utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 190 m², míg a hozzá tartozó teleké 876 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 50 millió Ft, négyzetméter ára 263 158 Ft, ami a püspökladányi átlaghoz képest 9%-kal magasabb. Az ingatlant Kádárné Szabó Anna referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6546081. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Püspökladány ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.