star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pusztaszabolcs

  • 167 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 092 m²

    telek

Vételár:

54,9 millió Ft

Eladó ház Pusztaszabolcs

  • 167 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 092 m² telek

  • Eladó ház Pusztaszabolcs

  • 167m²


Ár:

54 900 000 Ft

Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
van

Az ingatlanról:

NAGY CSALÁDOSOK FIGYELEM!!!!
FEJÉR MEGYÉBEN PUSZTASZABOLCSON 1092 NM-ES TELKEN 167 NM-ES, JÓ ÁLLAPOTÚ CSALÁDI HÁZ ELADÓ!

A tégla falazatú ingatlan csendes mellék utcában található, gondozott, folyamatosan karbantartott, parkosított telken, gyönyörű sövényekkel körülvéve.
A 3 szintes családi háznak két bejárata van, a földszintjén előszoba, nappali + 2 szoba, konyha, étkező, kamra, fürdőszoba WC-vel található, beköltözhető állapotban, valamint tartozik hozzá egy tágas kertkapcsolatos terasz.
A tetőtérben jelenleg 2 nagy szoba, közlekedő és zuhanyzós fürdő, külön WC található. A szobák igény esetén az ablakok elhelyezkedésének köszönhetően ketté oszthatóak, azaz négy élhető szoba kialakítható, sőt összesen 7 szobássá alakítható, így egy nagyobb családnak is adott lesz a privát szférája.

A fűtést gázkazán és vegyes tüzelésű kazán biztosítja radiátoros hő leadással, mivel két generációs, így rezsi kedvezménnyel a fűtése 26 900 Ft/hó.

Korszerű műanyag hő és hangszigetelt nyílászárók, alu redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek, a földszinti redőnyök motorosak.

Az udvaron van még egy különálló 20 nm-es kis ház, valamint egy 15 nm-es garázs, de több autó számára masszív murvás beállási lehetőség van a nagy diófa alatt, továbbá a barkácsolást kedvelőinek pince és műhely is rendelkezésre áll!
A telken veteményes és termő gyümölcsösfák vannak, a locsolásról a kertben bővizű gyűrűs ásott kút gondoskodik.
Bőven lenne hely medence vagy gyerekes családok esetén egy kisebb játszótér kialakítására vagy egyéb szabadidős tevékenységre.

Itt minden megtalálható, amit egy kisvárostól elvár az ember, családok számára iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő, benzinkút, bevásárlási lehetőség több multi élelmiszerbolttal. Az M7 és M6-os autópálya néhány perc autóval, munka lehetőségek a környező településeken, városokban, így a bejárás
zökkenő mentesen megoldható, akár a felújított vasútállomásról a kelenföldi metróhoz.

A közelben létesült számos munkahely, így ideális otthona lehet nagyobb családoknak!

A tulajdonosokkal való egyeztetés alapján rövid határidővel birtokba vehető, tehermentes.
Az ingatlan lehetőségekben gazdag, ha egy élhető településen szeretné otthonát megtalálni, ez a hirdetés Önnek szól!

Eladási ár: 54,9 M Ft.
Érd.: +36 70 384 5302




ATTENTION LARGE FAMILIES!!!

In Fejér County, in the town of Pusztaszabolcs, a 1092 sqm plot hosts a well-maintained, 167 sqm family house for sale!

The brick-built property is located in a quiet side street, on a landscaped and continuously maintained plot, surrounded by beautiful hedges. The three-story family house has two entrances. On the ground floor, there is an entrance hall, living room + 2 rooms, kitchen, dining room, pantry, bathroom with toilet, all in a move-in condition. It also includes a spacious terrace connected to the garden.

The attic currently features 2 large rooms, a corridor, and a shower room with a separate toilet. If desired, the rooms can be divided into four livable spaces due to the window arrangement, or even expanded to a total of 7 rooms, providing a private space for a larger family.

Heating is provided by a gas boiler and a mixed fuel boiler with radiator heat emission. Since it is a two-generation house, with utility cost discounts, the heating amounts to 26,900 HUF/month.

Modern plastic, heat and sound-insulated windows equipped with aluminum blinds and mosquito nets. The ground floor blinds are motorized.

In the yard, there is a separate 20 sqm small house and a 15 sqm garage. Additionally, there is a solid gravel entrance for multiple cars under the large walnut tree. For those who enjoy DIY activities, there is also a cellar and a workshop available!

The plot features a vegetable garden and fruit-bearing trees, with ample water provided by a well in the garden.

Everything one expects from a small town is here, including schools, kindergarten, nursery, medical office, gas station, and multiple grocery stores. The M7 and M6 motorways are just a few minutes away by car, with job opportunities in the surrounding towns and cities, making commuting hassle-free, even from the renovated train station to the Kelenföld metro.

Many job opportunities have emerged nearby, making it an ideal home for larger families!

The property can be taken over with short notice, free of encumbrances. If you're looking for a feature-rich home in a livable town, this listing is for you!

Asking price: HUF 54.9 million.
Contact: +36 70 384 5302


Elhelyezkedés

Pusztaszabolcs, Mátyás király utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6616051


Lakáspont Ingatlaniroda/Tátra Ingatlan

Lakáspont Ingatlaniroda/Tátra Ingatlan

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6616051

Lakáspont Ingatlaniroda/Tátra Ingatlan

Lakáspont Ingatlaniroda/Tátra Ingatlan

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó pusztaszabolcsi (Mátyás király utca) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 167 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 092 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 54,9 millió Ft, négyzetméter ára 328 743 Ft, ami a pusztaszabolcsi átlaghoz képest 26%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Molnár Piroska referens a Lakáspont Ingatlaniroda/Tátra Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6616051. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pusztaszabolcs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.