star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pusztaszabolcs

  • 193 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 924 m²

    telek

Vételár:

69 millió Ft

Eladó ház Pusztaszabolcs

  • 193 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 924 m² telek

  • Eladó ház Pusztaszabolcs

  • 193m²


Ár:

69 000 000 Ft

Építés éve
1992
Szintek
1
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Pusztaszabolcs Velencéhez közelebbi részén, két szintes, tetőtér beépítéses, 170 m2--es, nappali + 3 hálós, családi házat kínálok megvételre!

A ház 1992-ben épült téglából, azóta szigetelése megtörtént (10 cm) és tetőterében bővítésre került, ennek köszönhetően alakítottak ki további 3 szobát és egy fürdőszobát. A tetőtér 2005-ben került beépítésre. Az itt elhelyezkedő 2 nagyobbik szobában tágas gardrób helyiség is van, az utcafronti szobához tartozik loggia is.

A tető héjazatának cseréje 2021-ben történt meg, cserepes lemez került rá. 2022-ben 5 kW-os napelem rendszert építettek ki. Az otthon melegéről a gázkazán mellett, 4 db inverteres klíma is tud gondoskodni. A villamos hálózat bővítése is megtörtént (3 fázis van). A meleg vizet villany bojler szolgáltatja.

A ház földszintjén a fedett teraszról a tágas előszobába érkezünk, innen nyílik a nappali, az étkezős konyha illetve a fürdőszoba, WC és a kazánház is. A konyhából nyílik a kamra. A ház folytatásában található a 42 m2-es garázs. Közvetlen bejárás most nem köti össze a házzal, de a kamrán keresztül megoldható lehet.

A földszinten minden helyiség járólapozott, a tetőtérben a szobák padlószőnyeggel a többi helyiség pedig járólappal burkoltak.

Teljes közművel rendelkezik (víz, villany, gáz, csatorna).

Közelben minden megtalálható, bevásárlási lehetőségek, buszmegálló, iskola, óvoda, játszótér, orvosi rendelő, patika stb.

Pusztaszabolcs leggyorsabban az M6-os autópályáról érhető el, de az M7-esről is megközelíthető. A Velencei tó kb 14 km-es távolságban van és a Duna is. Vasúti közlekedése kiváló.

Keressen bátran ha elnyerte tetszését!

Referencia szám: HZ095476-IN


Elhelyezkedés

Pusztaszabolcs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6624344


+36 70

Ingatlannet kód: NET6624344

Az általad megtekintett eladó pusztaszabolcsi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 193 m², míg a hozzá tartozó teleké 924 m². További jellemzői: az építés éve 1992, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 69 millió Ft, négyzetméter ára 357 513 Ft, ami a pusztaszabolcsi átlaghoz képest 19%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Gálffy Sarolta referens a Dunaújváros irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6624344. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pusztaszabolcs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.