star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Putnok

  • 70 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 894 m²

    telek

Vételár:

12,7 millió Ft

Eladó ház Putnok

  • 70 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 894 m² telek

  • Eladó ház Putnok

  • 70m²


Ár:

12 700 000 Ft

Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Putnok kulturált, csendes lakókörzetében eladó egy kb. 100 nm-es, tehermentes családi ház melléképülettel. A cseréppel fedett főépületben 2+1 fél szoba, konyha, fürdőszoba, tároló található melynek fűtéséről gázkazán gondoskodik lapradiátorok segítségével. A meleg víz ellátását átfolyó rendszerű gázbojler biztosítja. A ház felújítása, karbantartása folyamatosan megtörtént, a főépület részben hőszigetelt, részben műanyag nyílászárókkal rendelkezik, valamint 3 fázisú áram található. A főépület alatt pincehelyiség található, itt helyezkedik el a fűtést biztosító kazán. A kb. 28 m2-es, 4 kisebb helyiségből álló melléképület vendéglátóegységként volt üzemeltetve, mely jelenleg szünetel, de tulajdonosváltással továbbra is működtethető, a berendezés megegyezéssel átvehető. Az épület energetikailag kifogástalan, az oldalfalak és a födém is hőszigetelt, a nyílászárók műanyagok. A közelben buszmegálló, bölcsőde, óvoda, iskola, élelmiszerbolt található.
Az OTP Bank Nyrt. által nyújtott kedvezményes hitelek közül segítünk kiválasztani céljainak és lehetőségeinek leginkább megfelelőt. Jogosultság esetén vegyen igénybe kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához állami támogatást biztosító terméket: Otthonteremtési kamattámogatott lakáshitelt, Lakásépítési támogatást (szocpol, CSOK, BABAVÁRÓ HITEL). A tájékoztatás nem teljes körű. A pénzügyi konstrukciók részletes leírását a Bank aktuális üzletszabályzatai és hirdetményei tartalmazzák. M262412
Érdeklődni: Czugh Péter 70-3934954


Elhelyezkedés

Putnok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6602132


Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6602132

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó putnoki családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 28 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m², míg a hozzá tartozó teleké 894 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 12,7 millió Ft, négyzetméter ára 181 429 Ft, ami a putnoki átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Czugh Péter referens a Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6602132. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Putnok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.