star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Rábacsécsény

  • 90 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 867 m²

    telek

Vételár:

29,9 millió Ft

Eladó ház Rábacsécsény

  • 90 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 867 m² telek

  • Eladó ház Rábacsécsény

  • 90m²


Ár:

29 900 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért, látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!
Győrtől 27 km-re Enese mellett Rábacsécsényben 2,5 szobás családi ház eladó.
Hideg téli napokon a cserépkályha mellé ülve, a tűz ropogását hallgatva tud a ház gazdája pihenni. Nyáron a teraszon, egy kellemes italt kortyolgatva lehet elbújni a világ zaja elől…
Rábacsécsényben azoknak ajánlom a házat, akik szeretnek nyugodt, csendes környéken élni, saját kertjükben megtermelni a gyümölcsöt és zöldséget, mert ehhez a házhoz tartozik egy 1800 négyzetméteres telek gyümölcsfákkal, szőlővel és veteményessel.
A ház belső elrendezését tekintve egy nappaliból egy hálóból, és egy egészen kicsi szobából áll, valamint konyha, éléskamra, fürdőszoba és wc kapott benne helyet. A ház felújítást igényel, így új tulajdonosa előtt sok lehetőség nyitott a tökéletes elrendezés kialakítására.
A nappaliban egy nagyon szép cserépkályha van, emellett gázkazán biztosítja az otthon melegét.
A fürdőszobában található egy villanybojler, szükség esetén a gázkazán helyett ez biztosítja a meleg vizet.
Az ablakok műanyag keretesek redőnyökkel.
Az udvarban egy fúrt kút van – az öntözést így gazdaságosan meg lehet oldani.
Falusi CSOK-ra alkalmas a ház!
A Fundamenta Ingatlan kínálatában lévő ingatlanok megvásárlásához extra alacsony kamatozású hitelt tudunk biztosítani ügyfeleink számára.


Elhelyezkedés

Rábacsécsény, Rózsa utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6615340


+36 20

Ingatlannet kód: NET6615340

Az általad megtekintett eladó rábacsécsényi (Rózsa utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 867 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 29,9 millió Ft, négyzetméter ára 332 222 Ft, ami a rábacsécsényi átlaghoz képest 4%-kal magasabb. Az ingatlant Czigler Hédi referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6615340. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Rábacsécsény ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.