star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Rácalmás

  • 70 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 667 m²

    telek

Vételár:

25,5 millió Ft

Eladó ház Rácalmás

  • 70 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 667 m² telek

  • Eladó ház Rácalmás

  • 70m²


Ár:

25 500 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cserépkályha
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
egyéb
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
van

Az ingatlanról:

A Tagingatlan iroda megvételre kínál Rácalmás Duna partján, Ófalu részen egy részben felújított 70 m2 es hasznos lakótérrel rendelkező 667 m2 közművesített telken elhelyezkedő parasztházat.
Az ingatlan tulajdonosa folyamatosan fejlesztette, újíttatta, de a teljes befejezés az új tulajdonosra vár.
A ház falazata vert fal, ami felázás mentes, cserép borítású tetővel rendelkezik. Az ingatlan nemrégiben kialakított fedett terasz, és konyha résszel gazdagodott. Az otthon melegéről kondenzációs gáz kazán és cserépkályha gondoskodik, ami fel lett újítva.
Az épület ajtaján belépve kis előszobán át a konyhába jutunk, amiből egy étkezőn keresztül juthatunk el két irányban elhelyezkedő szobákba. A szobák között a folyosón helyezkedik el a fürdő és mellékhelyiség egy légtérben. A konyha burkolatai járólap, a szobáké laminált illetve linóleum. A nyílászárók új fa szerkezetűek, redőnnyel felszereltek. A terasz mellett egy hangulatos kemence kapott helyet, ami egyaránt alkalmas bográcsozás és sütögetési célokra. Itt megtalálható egy kamra , és vele szemben egy fedett tároló rész is. A szabad füves terület alkalmas virágoskert és veteményezés célra is igény esetén.

Az utca utolsó ingatlana a ház udvarából már a csodálatos Duna biztosítja a nyugodt hangulatos kilátást. Környezete alkalmas sétálásra sportolásra egyaránt. Iskola, Óvoda, boltok 15-20 percnyi sétával megközelíthető. Ajánlom ezt a Dunához közeli forgalomtól mentes kis házat fiataloknak, és idősebbeknek egyaránt, akik szeretik a Duna közelségét.
A személyes megtekintésért és további információért keressen a megadott elérhetőségek egyikén!

Irodánk teljes körű ügyintézést (hitel, Csok, babaváró), energetikai tanúsítvány elkészítését és ügyvédi háttér biztosítását vállalja. Amennyiben az új ingatlan megvásárlásához el szeretné adni meglévő ingatlanját, ennek a lebonyolításában szívesen állunk rendelkezésére.


Elhelyezkedés

Rácalmás


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6484378


+36 30

Ingatlannet kód: NET6484378

Az általad megtekintett eladó rácalmási családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m², míg a hozzá tartozó teleké 667 m². További jellemzői: a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa cserépkályha. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 25,5 millió Ft, négyzetméter ára 364 286 Ft, ami a rácalmási átlaghoz képest 12%-kal magasabb. Az ingatlant Tagingatlan hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6484378. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Rácalmás ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.