star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Ráckeresztúr

  • 120 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 500 m²

    telek

Vételár:

78 millió Ft

Eladó ház Ráckeresztúr

  • 120 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 500 m² telek

  • Eladó ház Ráckeresztúr

  • 120m²


Ár:

78 000 000 Ft

Építés éve
2023
Szobák száma
4
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

A beltér:

Bp-től 25km-re Passzív ház Ráckeresztúron Fejér Megyében Martonvásár mellett, Modern STÍLUSÚ Hőszivattyús Új PRÉMIUM KATEGÓRIÁS újépítésű ház, saját kizárólagos kerttel és egy szép úszómedencével eladó! Csok igénybe vehető rá!
A fsz-es br 120 nm+13nm teraszos házban kialakításra került, Amerikai konyhás NAPPALI + 3 szobás, kamra, 2 fürdő, előszoba. közvetlen TERASZ és KERTKAPCSOLATOS, teljesen szeparált, önálló, saját 500nm kertrésszel rendelkező ház szép rendezett utcában, KIVÁLÓ TÖMEGKÖZLEKEDÉS mellett, megbízható, több referenciával is rendelkező beruházó által Eladó!
IGÉNYES, MINŐSÉGI KIVITELEZÉSŰ, tágas, világos, jó beosztású,
Műszaki tartalom és extrák: -
--25 cm Vb födém, felette 30 cm hőszigeteléssel, benne mennyezet hűtés-fűtés rendszer H tarifával, és levegőztető légtechnikai hő visszanyerős rendszerrel -aljzaton 12 cm hőszigetelés, a homlokzaton 15 cm grafitos hőszigetelés van
a falazat 30 cm xtherm okos tégla, 3 rétegű nyílászárók, motoros aluminium redőny, központi porszívó, prémium kategóriás külső-belső burkolat, elektromos működtetésű kapunyitók, riasztó és kamera rendszer, a kertben, fűvesítés és egy szép épített medence stb.
A telek kizárólagos saját tulajdon.
Az ingatlan ára : 78Mft
Az ingatlanhoz 2autó részére zárt udvaron gépkocsibeálló tartozik 2Mft os áron
Az ingatlanhoz 2autó részére zárt udvaron gépkocsibeálló tartozik
KULCSRAKÉSZ ÁTADÁS
Amennyiben a teljes kulcsrakész árat választja akkor az irány ár::80Millió Ft
Kimondottan jó a tömegközlekedés az M6-os-on csúcsidőben is könnyen elérhető Budapest! Ráckeresztúron jó az infrastruktúra, iskolák, óvodák, gyógyszertár . A közelben, buszmegálló Martonvásárra( ott vonat csatlakozás Budapestre) és Százhalombattára, egyedülálló az ingatlanpiacon ez a ház!
CSOK ra képes ingatlan. Azonnal költözhető ingatlan.
5%-os Áfát tartalmaz az ár, ami visszaigényelhető
Jöjjön tekintse meg ..... .....


Elhelyezkedés

Ráckeresztúr


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6544014


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6544014

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó ráckeresztúri családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 500 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 78 millió Ft, négyzetméter ára 650 000 Ft, ami a ráckeresztúri átlaghoz képest 35%-kal magasabb. Az ingatlant Légrády Judit referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6544014. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ráckeresztúr ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.