star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Répcelak

  • 67 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 026 m²

    telek

Vételár:

24,5 millió Ft

Eladó ház Répcelak

  • 67 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 026 m² telek

  • Eladó ház Répcelak

  • 67m²


Ár:

24 500 000 Ft

Építés éve
1967
Szobák száma
2
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

A 67 nm-es téglaház a 60-as években épült, a konyha berendezése után lakható, de igény szerint korszerűsítésre szorul.
Egy forgalommentes, csendes utcában található, ami helyileg nagyon jó adottságokkal rendelkezik:
- közel van az M86-os autóúthoz,
- 10 perces sétával elérhetjük a vasútállomást,
- néhány percnyire találunk orvosi rendelőt, gyógyszertárt és boltot is.

Az utcában a házak folyamatosan szépülnek, több hasonlót bővítettek is egy-két szobával. A ház helyiségei: két szoba, konyha, fürdő wc-vel, kamra és kazánház. Ezek - a konyhához kapcsolódó kamra kivételével - egy középen elhelyezkedő előtérből közelíthetőek meg. A házhoz kapcsolódik egy 14 nm-es, fűtetlen, üvegezett veranda is. A fűtést gázkazán biztosítja, mely egy alkatrész pótlásával vegyestüzelésű kazánná alakítható, ha arra lenne igény. Az előtérben egy kandalló egészíti ki a fűtést. A nyílászárók az eredetiek (fa), az ablakokon műanyag redőny található. A cseréptető jól funkcionál.

Az udvaron több melléképület található: fából készült garázs, tároló (villany bevezetve) és állattartásra alkalmas melléképületek.

Répcelak az M86-os egyik csomópontjánál helyezkedik el, félórás autóútra Szombathelytől. Vonattal is könnyen elérhető a megyeszékhely, de IC-vel Győr és Budapest is.

Ha szeretne egy csendes, nyugodt, ám jó infrastruktúrával rendelkező környéken elérhető áron ingatlanhoz jutni, akkor ez a ház egy nagyon jó alap lehet. Tekintse meg és nézzen szét az utcában is, ahol meggyőződhet arról, milyen szép családi otthonná alakítható ez az ingatlan.

Hitelre van szüksége? Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!
Válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Kamra
4m²
Fürdőszoba
4m²
Szoba
14m²
Szoba
19m²
Konyha
11m²

Elhelyezkedés

Répcelak


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6601543


Andorka-Kovács Erzsébet

Andorka-Kovács Erzsébet

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


19 500 000 Ft

Répcelak, Ady Endre utca

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 92m²

38 000 000 Ft

Répcelak, Jókai Mór utca

  • Szobák: 5
  • Alapterület: 220m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6601543

Andorka-Kovács Erzsébet

Andorka-Kovács Erzsébet

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó répcelaki családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 67 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 026 m². További jellemzői: az építés éve 1967, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 24,5 millió Ft, négyzetméter ára 365 672 Ft, ami a répcelaki átlaghoz képest 47%-kal magasabb. Az ingatlant Andorka-Kovács Erzsébet referens az Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6601543. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Répcelak ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.