star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Rétközberencs

  • 104 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 494 m²

    telek

Vételár:

29,9 millió Ft

Eladó ház Rétközberencs

  • 104 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 494 m² telek

  • Eladó ház Rétközberencs

  • 104m²


Ár:

29 900 000 Ft

Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

ÉLHETŐ KURIÓZUM EMBEREK!

Pároddal a családalapításon gondolkodtok de, nehezen találtok megfelelő otthont?
Vagy esetleg nyugodt és csendes környezetre vágysz, de mégsem szeretnél távol lenni a nagyobb városoktól?

AKKOR CSÖRÖGJ EZT AZ INGATLANT NEKED DOBTUK A PIACRA! JA….. természetesen teljesen korszerűsítve ;)

Az ingatlan igazi élhető 104 négyzetméteres térrel rendelkezik, mely 3 különálló szobának és egy nappialinak adott kialakítási lehetőséget!
2023-ban teljes körű felújítás történt szakemberekkel, minőségi anyagok felhasználásával, valamint az ingatlan tetőszerkezete és hátsó udvara további felújításokon fog átesni így a leendő lakóknak a felújítási költségekre sem kell gondolniuk.

Most akkor jöjjön a fontos kérdés. Miért van ilyen SZENZÁCIÓS áron? Mert még mindig van lehetőség piaci áron egy gyönyörű naturális színekkel megálmodott ingatlanhoz jutni!

MA még lehet a piacon lesz, de holnap már nem biztos, ezért CSAPJ LE RÁ!

CSOK, CSOK plusz, Falusi CSOK és Babaváró állami támogatással is igényelhető.
Amennyiben nem rendelkezel elegendő készpénzzel bankfüggetlen hitelcentrumunk az ország szinte összes bankját megversenyezteti Önnek a legjobb hitelkonstrukcióért, akár egyedi kedvezményekkel TELJESEN DÍJMENTESEN! Látod? Még ebben is segítünk! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 364831


Elhelyezkedés

Rétközberencs, SZENZÁCIÓS MODERN INGATLAN


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6631403


+36 30

Ingatlannet kód: NET6631403

Az általad megtekintett eladó rétközberencsi (SZENZÁCIÓS MODERN INGATLAN) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 104 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 494 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 29,9 millió Ft, négyzetméter ára 287 500 Ft. Az ingatlant Koleszár András referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6631403. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Rétközberencs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.