star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Ricse

  • 296 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 361 m²

    telek

Vételár:

22,65 millió Ft

Eladó ház Ricse

  • 296 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 361 m² telek

  • Eladó ház Ricse

  • 296m²


Ár:

22 655 000 Ft

Szobák száma
5
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:

Sátoraljaújhelytől kb. 36 km-re Ricsén, a Kossuth Lajos utcában eladó egy 296 m2-es, egykor takarékszövetkezetként működő, de egyéb módon is hasznosítható lakóház. Jelenleg a földhivatali nyilvántartásban "irodaház"-ként nyilvántartott.
Irányár: 22 655 000 Ft + áfa

Helyiség lista:
Földszint: munka-ügyféltér, iroda, előtér, konyha, közlekedő, mosdó, tároló, WC., 3 iroda, folyosó, lépcsőház, 2 mosdó, 2 WC.,
Szuterén: tárgyaló
Pince: 2 db kazánház, tároló

Műszaki leírás:
Az ingatlan kb. 1980-ban épült beton sávalapra, tégla falazattal, fa födémmel, fa tetőszerkezettel, szabványpala fedéssel. Külső homlokzati nyílászárói műanyag szerkezetűek, hőszigetelt üvegezéssel. Az ingatlan külső felületképzése nemesvakolat. A tető javításra szorul: gerincén egy-két elem hiányzik. Bejárati ajtaja műanyag és belső nyílászárói fa szerkezetűek. Az ingatlan melegvíz-ellátásáról fali átfolyós vízmelegítő, fűtéséről gáz+szilárd tüzelésű kazán gondoskodik, radiátoros hőleadókkal. Az épület egy földszintből és egy szuterén részből áll össze. A földszinten irodák, konyha, ügyféltér és mosdók helyezkednek el. Szuterén részen egy 41 m2-es tárgyaló terem helyezkedik el. A telken még található egy gk. tároló és egy fedett közlekedő is.

Környezet:
Az ingatlan Ricse település központi részén helyezkedik el. Közelében patika, posta, polgármesteri hivatal és kereskedelmi egységek találhatóak.

Közlekedés:
A település és az ingatlan autóval és távolsági busszal pormentes, aszfaltozott úton közelíthető meg.


Elhelyezkedés

Ricse


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6635032


HASONLÓ INGATLANOK


13 900 000 Ft

Ricse

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 165m²

+36 20

Ingatlannet kód: NET6635032

Az általad megtekintett eladó ricsei családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 296 m², míg a hozzá tartozó teleké 361 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 22,65 millió Ft, négyzetméter ára 76 537 Ft, ami a ricsei átlaghoz képest 4%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Takács Alán referens a GAMMA Ingatlan Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6635032. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ricse ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.