star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Rudabánya

  • 90 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 2 629 m²

    telek

Vételár:

12,9 millió Ft

Eladó ház Rudabánya

  • 90 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 2 629 m² telek

  • Eladó ház Rudabánya

  • 90m²


Ár:

12 900 000 Ft

Építés éve
1985
Szintek
2
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
szén-fa (kazán)
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
gázszilikát

Az ingatlanról:

Rudabánya csendes részén, jó utcában eladó egy 2 szintes, 90m2 lakóterű, 3 szobás családi ház 2629m2 telken. A ház 1985-ben épült blokkból. Pár éve a tető teljes felújításon esett át, a lakószint kívülről hőszigetelést kapott, és új kondenzációs gázkazán került bekötésre. A földszinten található a garázs, fatároló, és még 2 tároló helyiség. Lépcsősoron keresztül feljutunk a lakótérbe, ahol 3 külön bejáratú szoba, ebédlő-nappali, konyha, fürdőszoba, WC található. Az egyik szobából kijárás van az erkélyre, ahol panoráma kilátás nyílik. A padlástér beépíthető. A ház belülről felújítandó, az új tulajdonos igényeire szabható. A ház mellett melléképület található, ami tárolásra és állattartásra is alkalmas. A melléképület tetején nagy méretű terasz lett kialakítva, biztosítva a család pihenését. A településen Falusi CSOK igényelhető.
A közelben orvosi rendelő, buszmegálló, iskola, boltok. Ingatlanirodánk ügyvédi háttérrel, babaváró hitel, falusi CSOK, CSOK Plusz, valamint kamatkedvezményes hitel ügyintézésével támogatja ügyfelei ingatlanvásárlását! Érdeklődés esetén hivatkozzon az M270215 referenciaszámra!

Referencia szám: M270215


Elhelyezkedés

Rudabánya


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6626339


Csantavéri Krisztián

Csantavéri Krisztián

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6626339

Csantavéri Krisztián

Csantavéri Krisztián

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó rudabányai családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 629 m². További jellemzői: az építés éve 1985, a fal építési anyaga gázszilikát, a fűtés típusa szén-fa (kazán). Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 12,9 millió Ft, négyzetméter ára 143 333 Ft, ami a rudabányai átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Csantavéri Krisztián referens a Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6626339. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Rudabánya ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.