star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Sajópetri

  • 260 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 989 m²

    telek

Vételár:

28,5 millió Ft

Eladó ház Sajópetri

  • 260 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 989 m² telek

  • Eladó ház Sajópetri

  • 260m²


Ár:

28 500 000 Ft

Építés éve
1960
Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
egyéb
Parkolás
1 garázs

Az ingatlanról:

Sajólád Miskolctól 12 km-re fekvő község. Tapasztalatból mondhatom, hogy a városba bejutás a déli régióból klasszisokkal gördülékenyebb, mint a 26-os számú főúton északról.

A családi házat a ’80-as években építették, falazata B30-as tégla, fagerendás födémszerkezeten pala héjazattal. Fűtését gáz- és vegyes tüzelésű kazán is biztosítja.

Nem spóroltak a helyiségekkel, a 2 x 13 nm alapterületű házat úgy tervezték, hogy minden elférjen benne. A közlekedőket akár nappalinak is kikiálthatnánk, gardróbszekrényt, edző gépeket, kanapét bátran tervezhetsz ide is, nem csak a szobákba.
A fürdőszobák esetében sem kell választani a gyönyörű álomkád, vagy a mosókonyha között, itt mindkettőt megvalósíthatod, ráadásul 2 szinten. Egyiket a gyerekeknek, másikat a szülőknek.

Az alsó szinten található egy hálószoba, a konyha-étkező, a 10 nm nagyságú fürdőszoba, elektromos ajtóval zárható garázs belső ajtóval és egy nagy méretű spajz pincelejáróval.
Az emeleti részen további 3 hálószoba, a másik fürdőszoba és egy konyha kapott helyet.
A megtekintés alkalmával adta magát a kérdés, ha mindenből van minden szinten szinte minden… lehet e biztosítani két generáció együtt-különélését?
Naná, hogy lehet! Ugyanis a háznak 2 oldalán 2 bejárata van és a felső szint kényelmesen a belső lépcsőn át közelíthető meg.
Ha nem költözne messzire a gyerek, vagy közeledben szeretnéd tudni a gondoskodásra szoruló nagyszülőket, akkor számotokra is nagyon jó választás lehet.

A 989 nm-es telek nem kicsi, nem nagy, elől melléképületekkel, kis faházzal, szalonnasütő hellyel, díszfákkal, hátul pedig egy szépen művelt kert értékes fiatal gyümölcsfákkal.

Bolt, posta, orvosi rendelő van a községben, Óvoda és Általános Iskola tekintetében a szomszédos Sajólád, vagy Kistokaj nyújt alternatívákat.


Elhelyezkedés

Sajópetri, Kossuth Lakos utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6600709


+36 30

Ingatlannet kód: NET6600709

Az általad megtekintett eladó sajópetri (Kossuth Lakos utca) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 260 m², míg a hozzá tartozó teleké 989 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 28,5 millió Ft, négyzetméter ára 109 615 Ft. Az ingatlant Belvita Ingatlan hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6600709. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sajópetri ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.