star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Sajószentpéter

  • 95 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 539 m²

    telek

Vételár:

24,99 millió Ft

Eladó ház Sajószentpéter

  • 95 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 539 m² telek

  • Eladó ház Sajószentpéter

  • 95m²


Ár:

24 990 000 Ft

Építés éve
1950
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
szén-fa (kazán)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Sajószentpéter DUSNOK Katalin utca, eladó egy 2 szoba, + nappali/étkező 94 m2-es felújított családi ház 1539 m2 telken.
A családi ház 1960-as évek elején épült és 2021 évtől folyamatos felújításon esett át.
A villany és vízhálózat cseréje megtörtént. A ház új beton cserepet, továbbá a falazat 2023-ban 5 cm-es nikecel szigetelést kapott. A bejárati ajtó és a nyílászárók műanyagok hőszigetelt üvegezéssel, és redőnnyel készültek. Az otthon melegéről vegyestüzelésű kazán gondoskodik, öntvényradiátorokon keresztül. A fűtési rendszer csővezetéke kicserélésre került. A nappali és kisseb szoba, fürdőszoba gipszkarton álmennyezetet kapott. A szobák laminált parkettával, nappali, konyha, étkező, fürdő/Wc járólappal burkoltak. A konyhaszekrény a sütővel, a vételár részét képezi. A szobák különállóak, saját bejárattal rendelkeznek. Az udvaron kétkocsi beállós aknás garázs biztosítja a gépjárművek tárolását.
A szomszédos Táncsics utcára néző 900m2-es telek is megvásárolható külön megegyezés szerint!
Kulturált a lakóközösség. Kedvezményes hitelkonstrukcióval, ingyenes hitel, CSOK+ és babaváró kölcsön ügyintézéssel segítem ügyfeleim. Hivatkozzon az M269721 számra.

Referencia szám: M269721


Elhelyezkedés

Sajószentpéter


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6625245


Csantavéri Krisztián

Csantavéri Krisztián

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6625245

Csantavéri Krisztián

Csantavéri Krisztián

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó sajószentpéteri családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 95 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 539 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa szén-fa (kazán). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 24,99 millió Ft, négyzetméter ára 263 053 Ft, ami a sajószentpéteri átlaghoz képest 5%-kal magasabb. Az ingatlant Csantavéri Krisztián referens a Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6625245. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sajószentpéter ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.