star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Sajószöged

  • 90 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 350 m²

    telek

Vételár:

38,9 millió Ft

Eladó ház Sajószöged

  • 90 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 350 m² telek

  • Eladó ház Sajószöged

  • 90m²


Ár:

38 900 000 Ft

Építés éve
2003
Szintek
2
Szobák száma
3 (1 + 2)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Sajószöged üdülő övezetében a tópart mellett eladásra kínálok egy 2003-ban B 30-as téglából megépített családi házat. 2015-ben teljes felújítást végeztek rajta a tulajdonosok, melynek köszönhetőn hőszigetelt alumínium nyílászárók kerültek beépítésre. Az elektromos hálózatot, víz- és szennyvízrendszert kicserélték, laminált padlóburkolatot fektettek le. A konyha új konyhaszekrényt kapott. Az üres fedélszékű tetőszerkezetnek köszönhetően könnyen beépíthető a tetőtér, melyet gondosan leszigetelték, lambériázták. A ház nettó alapterülete 90 m2, a telek területe 350 m2. A ház gázkonvektorral és kandallóval fűthető. A lakóházon kívül garázs és melléképület is felépítésre került. Télen 6000-8000. Ft a gázfogyasztás.
Szükség esetén segítünk a finanszírozási igényekben OTP Banki hátterünkkel, legyen szó akár CSOK-ról, lakáshitelről, babaváró támogatásról, illetve ügyvédi és adózási tanácsadással is állunk leendő ügyfelünk rendelkezésére!

Referencia szám: M269357


Elhelyezkedés

Sajószöged


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6625485


Csantavéri Krisztián

Csantavéri Krisztián

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6625485

Csantavéri Krisztián

Csantavéri Krisztián

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó sajószögedi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 350 m². További jellemzői: az építés éve 2003, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 38,9 millió Ft, négyzetméter ára 432 222 Ft, ami a sajószögedi átlaghoz képest 2%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Csantavéri Krisztián referens a Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6625485. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sajószöged ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.