star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Sajóvelezd

  • 68 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 227 m²

    telek

Vételár:

11,9 millió Ft

Eladó ház Sajóvelezd

  • 68 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 227 m² telek

  • Eladó ház Sajóvelezd

  • 68m²


Ár:

11 900 000 Ft

Építés éve
1980
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
elektromos
Parkolás
udvarban

Az ingatlanról:

Eladásra kínálok Sajóvelezden, Kazincbarcikától 15 percre a Vadna parktól 6 percre lévő nyugodt faluban egy 2 szoba + nappalis családi házat.
A bejáraton belépve a nappali-étkező fogad,melyet egy konyhapult választ el a helyiség többi részétől ahol helyet kapott a konyha berendezés.
Innen nyílik a fürdő,külön wc,és egy mosókonyha.A kés szoba,egymással szemben helyezkedik el,a nagyobb még felújításra vár.Itt van lehetőség egy szülői háló és zuhanyzó kialakítására.
Ebből a helyiségből egy ajtón keresztül juthatunk az udvarra ahol egy fedett terasz található,jelenleg felújításra szorul.
Gázcsonk az udvarban.
Az ingatlan kifizetés után azonnal birtokba vehető.
Kiválló elhelyezkedése alkalmas életvitelszerű ottlakásra,vagy hetvégi háznak is tökéletes.A kék túra útvonalán fekvő település hires a Damasa szakadékról,mely igen népszerű a természetkedvelők körében ,igy akar szálláshely üzemeltetésére is alkalmas az ingatlan.

paraméterei:

- 78 m2 er alapterület,
-nappali konyha 38 m2 er (hideg burkolat)
-hálószoba 7 m2 er (meleg burkolat)
-szoba 11 m2 er (hideg burkolat)
-klimatizált (hűtő-fűtő klíma)
-tégla építésű,
-hangulatos ottnon.

Az ingatlan belső állapota felújított , beleértve az elektromos és víz hálózat , nyílászárók falak,álmennyezet, burkolatokat.

Fűtéséről klíma ,(H tarifáról), padló fűtés és elektromos panelek gondoskodnak.

Az ingatlan 277 m2 es telken helyezkedik el.

Bankfüggetlen hitelügyintézésben is állunk rendelkezésre.


Elhelyezkedés

Sajóvelezd, Dózsa György út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6580115


HASONLÓ INGATLANOK


7 000 000 Ft

Sajóvelezd, Széchenyi István út

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 120m²

7 000 000 Ft

Sajóvelezd

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 120m²

+36 20

Ingatlannet kód: NET6580115

Az általad megtekintett eladó sajóvelezdi (Dózsa György út) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 68 m², míg a hozzá tartozó teleké 227 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 11,9 millió Ft, négyzetméter ára 175 000 Ft, ami a sajóvelezdi átlaghoz képest 66%-kal magasabb. Az ingatlant Ilona Polonkai hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6580115. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sajóvelezd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.