star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Sándorfalva

  • 160 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 504 m²

    telek

Vételár:

65,9 millió Ft

Eladó ház Sándorfalva

  • 160 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 504 m² telek

  • Eladó ház Sándorfalva

  • 160m²


Ár:

65 900 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
2 garázs

Az ingatlanról:

Hivatkozási szám: Sandorfalva
Sándorfalva központjában kínálom eladásra ezt a 3 szoba + nappalis teljes mértékben felújított házat.
A felújítás során a tetőszerkezet és héjazat újra lett cserélve, az utcafronti épület vízszigetelést kapott, hátrafelé pedig újra építették az épületszárnyat. Az épület utcafronti szélein 1-1 üzlethelyiség lett kialakítva!
A felújítás során a teljes fűtésrendszer fel lett újítva, padlófűtés és radiátorok is megtalálhatóak az ingatlanban.
A tetőre napkollektorokat szereltek, melyek nagyban segítik a fűtési rendszer munkáját illetve a melegvízellátáshoz is hozzájárulnak.
A telek 2 részre van osztva, egy első részre ahol az épület is található, és egy hátsó részre ahol jelenleg egy ikerfólia található működő kertészettel. A telek igény szerint akár meg is osztható, hátsó része is útra nyíló, közműveket be lehet onnan is vezetni!
A kertben az épületek közrefogásában egy szép nagy teraszt találunk, autóval pedig megkerülve egy dupla garázs áll a járművek rendelkezésére. A kertben többek között helyet kapott egy kerti kis fedett medence és a kazánház is.
A kazánházban megtaláljuk a vegyestüzelésű és gázkazánt is egy hőtározó tartállyal együtt, így mindig a megfelelő fűtési rendszert tudjuk választani a megfelelő időben!
A házba érve az előszobából nyílik egy gardróbszoba, egy mosó és mosdóhelyiség, a garázsba is nyíló ajtó, és a konyha étkező! A konyha étkezőnek külön az udvar felé is van ajtaja. Ez az épületrész újra lett építve, csatlakoztatva az utcafronti főépülethez. Továbbhaladva egy kisebb és nagyobb nappalit találunk ahonnan 3 szoba és egy tágas fürdőszoba nyílik külön WC-vel.
Az ingatlan kifejezetten jó állapotban van, műszaki felújítást nem igényel!
A főépülethez egy kis üzletrész lett építve, a meglévő üzlethelyiségen kívül melyek a leendő tulajdonosnak egy kiváló lehetőséget nyújthat akár az otthoni munkavégzéshez is de mégis egy elszeparált helyiségben.

Az ingatlanról bemutató videó is készült ezt a honlapunkon megtekintheti, vagy kérje nyugodtan telefonon vagy üzenetben!

Amennyiben felkeltette érdeklődését, keressen bátran!
_
Muráti Kamilló
+36 30 758 7785
Kamillo@kamhome.hu
KAM Home Consulting
www.kamhome.hu
Ingatlanban otthon!

Ha kérdései merülnének fel az ingatlannal kapcsolatban, érdeklődjön a megadott telefonszámon, e-mailen!

KAM Home Consulting HITEL, CSOK és BIZTOSÍTÁSI ajánlataiért, részletekért és díjmentes kalkulációkért keresse hitel és biztosítási szakértő munkatársainkat!

Kizárólag biztonságos bankokkal dolgozunk!

www.hitel.kamhome.hu
INGATLANBAN, OTTHON!


Elhelyezkedés

Sándorfalva


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6635189


+36 30

Ingatlannet kód: NET6635189

Az általad megtekintett eladó sándorfalvi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 160 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 504 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: 2 garázs. A családi ház ára 65,9 millió Ft, négyzetméter ára 411 875 Ft, ami a sándorfalvi átlaghoz képest 4%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Muráti Kamilló referens a KAM Home Consulting irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6635189. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sándorfalva ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.