star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Sarkad

  • 176 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 916 m²

    telek

Vételár:

16,9 millió Ft

Eladó ház Sarkad

  • 176 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 916 m² telek

  • Eladó ház Sarkad

  • 176m²


Ár:

16 900 000 Ft

Építés éve
1983
Szintek
2
Szobák száma
7 (5 + 2)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladásra kínálok Békés vármegyében, Gyulától 13 km-re, Békéscsabától 25 km-re, Sarkadon a Teleki részen, csendes nyugodt környéken, akár két generáció összeköltözésére is alkalmas lakóházat. Az épület téglából épült, a földszint redőnyökkel ellátott, a ház melegét gázkonvektor biztosítja, az épület 176 nm, a telek pedig 916 nm . Amit még az ingatlanról tudni érdemes:

- A földszint lakhatásra alkalmas megtalálható benne három szoba, étkező, konyha, fürdőszoba.

-Az emeletre külön álló lépcsőházból jutunk fel. Egy kisebb ráfordítással rendelkezésünkre áll négy szoba, egy tágas amerikai konyhás nappali, fürdőszoba és WC.

Hitellel és CSOK-al kapcsolatban munkatársunk ingyenesen, készséggel tájékoztatja Önt a jelenleg elérhető legkedvezőbb finanszírozási lehetőségekről. Ha felkeltette érdeklődését az ingatlan kérem keressen bizalommal.


Elhelyezkedés

Sarkad


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6612261


Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6612261

Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó sarkadi családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 176 m², míg a hozzá tartozó teleké 916 m². További jellemzői: az építés éve 1983, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 16,9 millió Ft, négyzetméter ára 96 023 Ft, ami a sarkadi átlaghoz képest 31%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szekeres Erika referens a Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6612261. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sarkad ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.