star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Sármellék

  • 110 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 847 m²

    telek

Vételár:

42 millió Ft

Eladó ház Sármellék

  • 110 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 847 m² telek

  • Eladó ház Sármellék

  • 110m²


Ár:

42 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
1
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Sármelléken eladásra kínálok egy tehermentes, tulajdoni lap szerint „kivett lakóház, udvar, gazdasági épület” megnevezésű, 110 m2-es családi házat, melynek telekmérete 1847 m2.
A beépített, rendkívül világos verandáról nyílik a bejárat, a házban három hálószoba, egy nappali, konyha, fürdőszoba és kamra található,.
A 2016-ban elvégzett átépítés során a ház külső szigetelést kapott, valamint ablakai hőszigetelt műanyag nyílászárókkal újultak meg, a szobák parkettázva, a hidegburkolatok cserélve lettek, Lux víztisztító rendszer került kiépítésre.
A fűtést vegyestüzelésű és egy gázkazán biztosítja, a rezsiköltség alacsony, lehetőség van napelem telepítésre.
A ház hozzáépített - kerítéssel leválasztott - tartozékaként a vidéki élet hasznos mindennapjait meghatározó helyiségek állnak rendelkezésre: fatároló, műhely, pince, nyári konyha, aknával rendelkező garázs.
A ház végében lévő földterület gyümölcsösnek, veteményesnek ad helyet, melynek öntözése fúrt kúttal megoldott.
A ház a falu frekventált, de mégis csöndes utcájában helyezkedik el, iskola, élelmiszerbolt elérhető közelségben található.
Az ingatlan per- és tehermentes, a Fundamenta Ingatlan „Extra” kondícióival hiteligénylés esetén a finanszírozás is megoldott.
Ha a képek és a hirdetés felkeltette érdeklődését, várom érdeklődő hívását időpont egyeztetés miatt!


Elhelyezkedés

Sármellék


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6652510


+36 30

Ingatlannet kód: NET6652510

Az általad megtekintett eladó sármelléki családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 847 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 42 millió Ft, négyzetméter ára 381 818 Ft, ami a sármelléki átlaghoz képest 21%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Csom Tünde referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6652510. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sármellék ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.