star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Sárospatak

  • 85 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 525 m²

    telek

Vételár:

17 millió Ft

Eladó ház Sárospatak

  • 85 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 525 m² telek

  • Eladó ház Sárospatak

  • 85m²


Ár:

17 000 000 Ft

Építés éve
1976
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Sárospatak csendes külvárosi részén, családi ház eladó. A lakóingatlan alapterülete: 85 m2 amely egy 525 m2 telekre épült. A ház erős alapokat kapott. Falazata téglából készült. Tetőszerkezete jó állapotban van, amely cserépfedést kapott. A nyílászárók műanyagból készültek, hang és hőálló üvegezéssel. A szobák laminált padló és linóleum, a többi helyiség járólappal borított. A konyha egy része és a fürdőszoba falazata csempézett. Az épület melegéről gázkazán gondoskodik, a hőleadást radiátorok biztosítják. Nagy hideg esetén jó szolgálatot tesz a vaskályha amely besegít a ház kellemes hőmérsékletének elérésében. A fő épülethez melléképületek kapcsolódnak. Szerelő műhely, kerékpár tároló, stb..A ház alatt pince lett kialakítva. Itt kapott helyet a kazán, de bor, zöldség, gyümölcs tárolására egyaránt alkalmas. Az udvar tiszta, virágos, rendezett. A kert mindenféle haszonnövény termesztésére alkalmas. Minden korosztálynak ajánlom, aki szereti a jó levegőt, tiszta, nyugodt környezetet. Az ingatlan frekventált elhelyezkedéséből adódóan a közintézmények, boltok, autóbusz megálló, stb..., rövid időn belül megközelíthető. Ha az ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem az M270667-es referenciaszámra hivatkozva keressen bizalommal.

Referencia szám: M270667


Elhelyezkedés

Sárospatak


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6629548


Csantavéri Krisztián

Csantavéri Krisztián

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6629548

Csantavéri Krisztián

Csantavéri Krisztián

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó sárospataki családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 85 m², míg a hozzá tartozó teleké 525 m². További jellemzői: az építés éve 1976, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 17 millió Ft, négyzetméter ára 200 000 Ft, ami a sárospataki átlaghoz képest 40%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Csantavéri Krisztián referens a Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6629548. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sárospatak ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.