star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Sárszentágota

  • 50 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 1 567 m²

    telek

Vételár:

10,5 millió Ft

Eladó ház Sárszentágota

  • 50 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 1 567 m² telek

  • Eladó ház Sárszentágota

  • 50m²


Ár:

10 500 000 Ft

Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
vályog

Az ingatlanról:

Ha vonz a vidéki báj és a hagyományos parasztház hangulata, akkor ezt az 55 nm-es, felújításra szoruló ingatlant ajánlom.
Ingatlan jellemzői:
- 55 nm hasznos alapterület, lehetőség tervezésre és átrendezésre
- 1 kényelmes szoba, ahol a meghitt pillanatokat élvezheti.
- konyha-étkező, ahol a család és barátok együtt tölthetik az időt.
- ásott kút, bő vízhozammal
- önálló garázs, melléképületek.
- körbekerített telek
A ház szerkezete vályog, de stabil, nem vizes. Tető szerkezete jó állapotban, cserép fedéssel. A nyílászárók fa ablakok, melyek engedik szellőzni a falazatot. Melegvíz ellátása villanybojler, mely újszerű és frissen takarított. A szoba laminált padló, a többi helyiség járólap burkolattal ellátott.
A fűtés cserépkályhával és kandallóval is megoldott. Gáz az udvaron belül elérhető, a modern komfort megteremtéséhez. Kerti csap és fúrt kút is használható, akár állattartás is megoldható a hátsó melléképületekben.
Környezet:
A ház körülöleli a természet csodálatos nyugalmát, ahol a reggeli madárdal és a friss levegő mindennapi élmény lesz. A jellegzetes parasztház hangulata pedig hű marad a múlthoz. Az udvar rendezett, alkalmas baráti összejövetelekre, kerti partikhoz stb. A kertbe termő gyümölcsfák találhatóak, konyhakertnek kiváló. Szomszédok csendesek, mint maga az egész utca.
Lehetőség Felújításra:
Ez az otthon egy üres vászon, melyet saját ízlése és elképzelései szerint festhet. Egy erős felújítással új életet lehelhet az ingatlanba, és egy olyan helyet hozhat létre, amely tökéletesen tükrözi egyéniségét. A hozzá tartozó tárolóval egybenyitva ujabb helységekkel bővíthető, akár toldható is. Színezze, újítsa, építse át, hozza létre saját otthonát!
Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy saját álmai otthonát teremthesse meg egy jellegzetes parasztházban! Hívjon most és ismerje meg közelebbről!

Referencia szám: HZ097012


Elhelyezkedés

Sárszentágota, Vörösmarty utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6618921


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


23 500 000 Ft

Sárszentágota, Deák Ferenc utca

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 78m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6618921

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó sárszentágotai (Vörösmarty utca) családi ház 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 567 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga vályog, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 10,5 millió Ft, négyzetméter ára 210 000 Ft, ami a sárszentágotai átlaghoz képest 17%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Halász Gábor referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6618921. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sárszentágota ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.