star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Sárvár

  • 120 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 689 m²

    telek

Vételár:

58 millió Ft

Eladó ház Sárvár

  • 120 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 689 m² telek

  • Eladó ház Sárvár

  • 120m²


Ár:

58 000 000 Ft

Építés éve
1930
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladó több részre osztott családi ház Sárvár központjában!A három önálló részből álló de összefüggő ingatlan a Fő utcával párhuzamos csendes utcában helyezkedik el.Az ingatlan külső felújítása idén fejeződött be. A ház szigetelésén túl a tetőcsere is megtörtént.Az első rész közvetlenül az utcáról megközelíthető. Ez egy konyhát étkezővel, nagyszobát és egyfürdőszobát tartalmaz. A felújítás itt folyamatban van. Villany és vízvezeték csere, csatornázás és padlóburkolat cseréje már megtörtént.A ház további helyiségeibe egy rusztikus gigantikus méretű fa kapun keresztül vezet az út, majdegy tágas kapualj fogadja az ide betérőt.Az udvaron haladva juthatunk a ház legnagyobb, központi részébe, ahol az előtér, előszoba, tágas konyha étkezővel, akadálymentesített fürdőszoba és egy nagyszoba került kialakításra.Az egész ingatlan fűtését az itt található gázkazán biztosítja.2020-ban teljeskörű felújításon esett át.Részleges villanyvezeték és teljes vízvezeték csere mellett padlóburkolatok és falburkolatok cseréje. Csatornázás és radiátor cserék történtek.A harmadik egység egy nagyszobát, főzőfülkét és akadálymentesített fürdőszobát tartalmaz.A teljeskörű felújítás itt is megtörtént.A házhoz tartozik még egy alápincézett üzlethelyiség is amely kisebb vizesblokkra és egy utcára nyíló nagyobb részre tagolódik.Felújítása folyamatban van. Víz és villanyvezetékek cseréje, csatornázás és padlóburkolat cseréje már megtörtént.A ház mögött található füvesített kert pihenésre kiválóan alkalmas.Az ingatlan számos lehetőséget rejteget. Kezelhető külön egységenként de akár egybe is nyitható.Ajánlom befektetőknek, vállalkozóknak akár több generáció együtt de mégis külön éléséhez.Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését a megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal, és ne feledje vevőink részére minden szolgáltatásunk INGYENES!


Elhelyezkedés

Sárvár, Batthyány utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6498319


+36 30

Ingatlannet kód: NET6498319


Az általad megtekintett eladó sárvári (Batthyány utca) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 689 m². További jellemzői: az építés éve 1930, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 58 millió Ft, négyzetméter ára 483 333 Ft, ami a sárvári átlaghoz képest 10%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Pintér Norbert referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6498319. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sárvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.