star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Sárvár

  • 215 m²

    alapterület
  • 8

    szoba
  • 1 375 m²

    telek

Vételár:

35 millió Ft

Eladó ház Sárvár

  • 215 m² alapterület
  • 8 szoba
  • 1 375 m² telek

  • Eladó ház Sárvár

  • 215m²


Ár:

35 000 000 Ft

Építés éve
1990
Szintek
1
Szobák száma
8 (6 + 2)
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

KÉT HÁZ EGY TELKEN, sokféle hasznosításra!

Sárváron, Szombathely felőli részén, rendezett, szép utcában, 1375m2 teleken eladó két darab, összesen 215m2 alapterületű épület, melyek lakóépületekként, vendéglátóhelyként, de akár több lakássá bontva is hasznosíthatóak.A nagyobbik felépítmény kb. 140m2-es, a házban korábban étterem üzemelt. Belső terei jelenleg ennek megfelelően vannak kialakítva, így akár újra megnyitható étteremként, de családi házzá, vagy akár két különnyíló lakássá is átalakítható. Az ingatlan belső állapotát tekintve felújításra szorul, azonban állékony, statikailag is remek állapotnak örvend. Külső homlokzata rendezett, teteje szép állapotú, modern, gázbeton cseréptető. A kisebbik felépítmény a nagyobb ház mögött található. Jelenleg szerkezetkész állapotú, tehát falai állnak, belső terei leválasztásra kerültek, teteje a másik épületéhez hasonló, kitűnő állapotú tetővel fedett. Családi házként, vendéglátóhelyként is befejezhető, kedvező belső elrendezésének köszönhetően.A telek összközműves, villany a nagyobbik házba be van vezetve. A víz és a gáz korábban kikötésre került (nincsen tartozás), ezek újra bekötése szükséges. A nagyobbik épület a csatornahálózatra rá van kötve. Az ingatlan kiválóan hasznosítható több generáció együttélésére, több lakás kialakítására, de étteremként, vagy panziós étteremként is remekül megállhatja helyét.A környék remek ellátottságú, a belváros és Szombathely felől is könnyen megközelíthető közúton és tömegközlekedéssel egyaránt. Oktatási intézmények, bevásárlási lehetőségek a környéken könnyen és gyorsan elérhetőek.

Az ingatlan irányára: 39 M Ft

Referencia szám: HZ047180-IN


Elhelyezkedés

Sárvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6546466


+36 30

Ingatlannet kód: NET6546466


Az általad megtekintett eladó sárvári családi ház 8 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 215 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 375 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 35 millió Ft, négyzetméter ára 162 791 Ft, ami a sárvári átlaghoz képest 69%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szabó Andrea referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6546466. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sárvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.