star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Sárvár

  • 215 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 709 m²

    telek

Vételár:

128 millió Ft

Eladó ház Sárvár

  • 215 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 709 m² telek

  • Eladó ház Sárvár

  • 215m²


Ár:

128 000 000 Ft

Építés éve
2013
Szintek
1
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

SÁRVÁR KERTVÁROSI RÉSZÉN, CSENDES UTCÁBAN, ÚJSZERŰ, KÉTSZINTES CSALÁDI HÁZ!
Kivételes lehetőség várja Önt Sárvár kertvárosi részén! Megvételre kínálom ezt a 2013-ban épült, 214 négyzetméteres családi házat. A tágas nappali és öt hálószoba gondoskodik arról, hogy családjának és vendégeinek elegendő hely álljon rendelkezésre. Három modern fürdőszoba segíti a mindennapi rutinok gördülékeny lebonyolítását.A ház fűtött lakótere 214 nm, míg a többi helyiséggel együtt (garázs, kazánház, ) mérete 271 nm. Alsó szinten egy tágas előszobába érkezünk, innét léphetünk be a nappali előtti közlekedőbe. Nappali +étkező + konyha egy légtérben kapott helyet, de a konyha egy tolóajtóval zárható. Nappaliból és a konyhából közelíthetjük meg a részben fedett teraszt, ahol nyugodt környezetben tudjuk elfogyasztani reggeli kávénkat. Hangulatos családi étkezések, vagy csak egy kellemes baráti beszélgetés helyszíne is lehet.
Az alsó szinten található még egy szoba, zuhanyzós fürdőszoba, a kazánház, háztartási helyiség. Innét közelíthetjük meg a dupla garázst is.Felső szinten kapott helyet 4 db szoba, ebből 3 gyermekszoba, melyekhez tartozik egy gardrób és egy előtér, mely akár szobává is alakítható. A jelenleg szülői hálószobaként használt szobához egy kis előtér és gardrób tartozik. 2 db fürdőszoba található ezen a szinten, az egyik zuhanyzós másik pedig kádas.
Az ingatlanban található dupla garázs és külön háztartási helyiség további praktikus lehetőségeket nyújtanak, míg a redőnnyel felszerelt ablakok biztosítják a maximális kényelmet és energiatakarékosságot. A 709 négyzetméteres telek ideális teret kínál kerti örömökhöz és szabadidős tevékenységekhez, míg a fedett terasz tökéletes helyszín családi és baráti összejövetelekhez.
Mindent összevetve ez a ház rengeteg lehetőséget rejt magában, akár nagyobb családként, akár 2 generációnak, vagy befektetésnek keres ingatlant!
Amennyiben felkeltettem érdeklődését kérem hívjon vagy írjon e-mailt, és ne feledje hogy vevőinknek minden szolgáltatásunk INGYENES!


Elhelyezkedés

Sárvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6621669


+36 70

Ingatlannet kód: NET6621669


Az általad megtekintett eladó sárvári családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 215 m², míg a hozzá tartozó teleké 709 m². További jellemzői: az építés éve 2013, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 128 millió Ft, négyzetméter ára 595 349 Ft, ami a sárvári átlaghoz képest 9%-kal magasabb. Az ingatlant Toldi Andrea referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6621669. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sárvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.