star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Sárvár

  • 68 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 341 m²

    telek

Vételár:

67 millió Ft

Eladó ház Sárvár

  • 68 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 341 m² telek

  • Eladó ház Sárvár

  • 68m²


Ár:

67 000 000 Ft

Építés éve
2022
Szintek
1
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Nappali +2 szobás modern, bútorozott otthon Sárváron

Eladásra kínálunk egy 2022-ben épült, modern és igényesen kialakított tégla építésű ingatlant, mely 341 négyzetméteres telken helyezkedik el. Ez a napfényes otthon nemcsak a tágas terekkel, hanem a magas színvonalú bútorozottsággal és gépesített konyhával is büszkélkedhet. A 68 négyzetméteres lakóterület, jó elosztásának köszönhetően, külön bejárattal rendelkező szobákat kínál, így biztosítva a lakók privát terét. Az ingatlanhoz tartozik egy 33 négyzetméteres fedett terasz is, ami tökéletes helyszín a pihentető kerti összejövetelekhez.

Az ingatlan kertre néz, amely biztosítja, hogy a tulajdonosok minden évszakban élvezhessék a természet szépségét és nyugalmát. A ház modern fűtési megoldásokkal, így gázkazánnal, padlófűtéssel, klímaberendezéssel és egy elektromos kandallóval, is fel van szerelve, melyek garantálják a lakhatási komfortot. A biztonsági és kényelmi szempontok figyelembe vételével az ingatlanhoz egy kocsibeálló is tartozik, mely biztosítja a járművek biztonságos parkolását.

Ebben a gyönyörű, új építésű otthonban a szépen, otthonosan berendezett terek garantálják, hogy az új tulajdonosok az első naptól kezdve otthon érezzék magukat. Az igényes kivitelezés, az előnyös fekvésű szobák, és a modern technológiai megoldások mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez az ingatlan igazán vonzó választás legyen.

Sárvár városa gyönyörű környezetben, csodálatos természeti adottságokkal büszkélkedhet. A település nemcsak a pihenést és kikapcsolódást keresők számára tökéletes választás, hanem azoknak is, akik a kultúrát és történelmet szeretnék felfedezni. A város gyógyvizeiről és gyógyfürdőjéről híres, így az egész évben vonzó úti cél a wellness és egészségtudatos látogatók számára. Sárvár kiváló infrastruktúrával rendelkezik, többek között számos étterem, kávézó és üzlet található itt. Az itt elhelyezkedő ingatlanunk tökéletes otthona lehet mindazoknak, akik a nyugodt és minőségi életet keresik a természet közelében.

Referencia szám: HZ032465-IN


Elhelyezkedés

Sárvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6646957


HASONLÓ INGATLANOK


35 900 000 Ft

Sárvár

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 66m²

66 900 000 Ft

Sárvár

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 68m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6646957


Az általad megtekintett eladó sárvári ikerház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). Az ikerházról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 68 m², míg a hozzá tartozó teleké 341 m². További jellemzői: az építés éve 2022, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Az ikerház ára 67 millió Ft, négyzetméter ára 985 294 Ft, ami a sárvári átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Szabó Andrea referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6646957. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sárvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.