star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Sé

  • 186 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 1 059 m²

    telek

Vételár:

82,9 millió Ft

Eladó ház Sé

  • 186 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 1 059 m² telek

  • Eladó ház Sé

  • 186m²


Ár:

82 900 000 Ft

Építés éve
1990
Szintek
1
Szobák száma
7 (4 + 3)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
szén-fa (kazán)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

KIZÁRÓLAG A DUNA HOUSE KÍNÁLATÁBAN!Szombathely központjától 5 km-re, az osztrák határtól 10 percre, eladóvá vált Sé településen egy szint+tetőteres, 170 nm-es, 1990-ben épült 4+2 félszobás, dupla komfortos családi ház, amely nagyobb családnak vagy több generáció együttéléséhez is kellő szabadsággal, de egy kellemes hangulatos közös élettérrel is rendelkezik.A lakóház fölszinti részén kapott helyet a hálószoba, WC, fürdő, spájz, konyha, egy kézműves műhely, a nappali és az ebédlő. A nappali és a galériás étkező közös légtérben található. A hangulatos, épített cserépkályha is itt kapott helyet. A tetőtérben található 2+2 fél szoba, fürdőszoba wc-vel és egy konyhasarok is kialakításra került, továbbá egy pakolható padlásrész is rendelkezésre áll.A ház fűtése vegyes tüzelésű kazánnal és gázkazánnal is megoldott, illetve a fürdőszobában és a műhelyben elektromos infrapanel is bevethető a hideg napokon.2020-ban cserélték le a bejárati ajtókat és az ablakokat (háromrétegű, szigetelt nyílászárók redőnnyel szúnyoghálóval).A családi ház és a melléképület között egy fedett szőlőlugasos terasz található.Az 1059 m2-es telket több bejáraton is meg lehet közelíteni, kihasználva az ingatlan saroktelek jellegét, autóinkat a meglévő és a műhelyből kialakítandó garázsokban is tárolhatjuk.Kiváló lehetőség lehet akár egy vállalkozás indításához is, a már meglévő 50 m2-es műhely helyére tulajdonosai 2 minigarzont álmodtak meg, építési tervvel rendelkeznek, de a megvalósítás lehetősége már az új tulajdonosra vár. A gondozott, füvesített, gyümölcsfás portál sövénnyel körbe kerített, ezáltal egy intim bensőséges udvaron tölthetünk el kellemes időt családunkkal vagy baráti körben.Gyorsan birtokba vehető, jogilag rendezett, tehermentes állapotú.Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget!Vegye fel velem a kapcsolatot még ma, és nézzük meg együtt!
Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését további információkért, fotókért és a megtekintés miatt kérem, hívjon vagy küldjön e-mailt!
És ne feledje, vevőinknek minden szolgáltatásunk INGYENES! Hiteltanácsadás, CSOK, biztosítás.

Referencia szám: HZ087918


Elhelyezkedés


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6553824


Duna House Szombathely

Duna House Szombathely

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6553824

Duna House Szombathely

Duna House Szombathely

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó séi családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 3 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 186 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 059 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (kazán). A családi ház ára 82,9 millió Ft, négyzetméter ára 445 699 Ft. Az ingatlant Kondor-Pataki Ágnes referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6553824. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sé ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.