star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Serényfalva

  • 50 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 700 m²

    telek

Vételár:

8,1 millió Ft

Eladó ház Serényfalva

  • 50 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 700 m² telek

  • Eladó ház Serényfalva

  • 50m²


Ár:

8 100 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1960
Szobák száma
2
Parkolás
udvarban

Az ingatlanról:

Eladásra kínálok Serényfalva község Borsod-Abaúj-Zemplén megye északnyugati részén, a magyar-szlovák államhatár mentén , a 26-os főútról Putnok és Bánréve között leágazó, Aggtelekre vezető közút mellett, egy 2 szobás átlagos állapotú családi házat.
Az ingtalan 50m2 es,falusi csokra nem alkalmas.
A nyílászárók fából készültek,víz,villany van az épületben,a központi szenyvíz nem került kiépítésre az utcában.Fűtése vegyestüzelésű kazánnal történik, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja.
Az ház rednkívül jó utcában található,barátságos szomszédság.
Megtekintés előre egyeztetett időpontban.


Elhelyezkedés

Serényfalva, József Attila út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6622359


+36 20

Ingatlannet kód: NET6622359

Az általad megtekintett eladó serényfalvi (József Attila út) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m², míg a hozzá tartozó teleké 700 m². További jellemzői: az építés éve 1960. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 8,1 millió Ft, négyzetméter ára 162 000 Ft. Az ingatlant Ilona Polonkai hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6622359. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Serényfalva ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.