star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Simaság

  • 105 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 3 000 m²

    telek

Vételár:

52 millió Ft

Eladó ház Simaság

  • 105 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 3 000 m² telek

  • Eladó ház Simaság

  • 105m²


Ár:

52 000 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Simaságon kiváló állapotú családi ház eladó
Simaság csendes mellékutcájában felújított családi ház eladó.
A lakóház 105 m2-es. Itt található 3 tágas hálószoba, egy konyha, egy spejz, egy közlekedő, egy wc, egy fürdőszoba, melyben kád és zuhanyzó is található és egy kazánház.
Az épület néhány éve került felújításra, mely magába foglalta a teljes villanyhálózatot, korszerű dryvit rendszerű hőszigetelést, hőszigetelt nyílászárókat, valamint a tető új héjazatot kapott.
A 3000 m2-es telken található még egy külön bejárattal rendelkező 50 m2-es tégla épület, mely szintén szigetelt és műanyag nyílászárókkal ellátott.
Mindkét ház fűtéséről gázkazán gondoskodik és alternatív megoldásként rendelkezik még egy vegyes tüzelésű kazánnal is. A két épület fűtése külön-külön is működtethető.
Az 50 m2-es épülethez kapcsolódik egy egyállásos garázs, továbbá a telken található még egy különálló tároló és egy két állásos fedett kocsibeálló.
Az ingatlan ipari árammal ellátott.
A településen kiváló a közbiztonság, jó a tömegközlekedés, könnyen elérhető városok (Bükfürdő, Szombathely, Sárvár) közelében helyezkedik el és az osztrák határ mindössze 25 km-re található.
Az ingatlan kiváló adottságainak köszönhetően kiválóan alkalmas két generáció összeköltözésére, vállalkozás vagy egyéb üzleti tevékenység végzésére. Remek befektetési lehetőség.
A település a falusi CSOK program része, így annak igénylése is lehetséges.


Elhelyezkedés

Simaság


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6541403


+36 30

Ingatlannet kód: NET6541403

Az általad megtekintett eladó simasági családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 105 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 000 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 52 millió Ft, négyzetméter ára 495 238 Ft. Az ingatlant Bódi József hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6541403. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Simaság ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.