star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Siófok, Sóstó

  • 65 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 185 m²

    telek

Vételár:

99,5 millió Ft

Eladó ház Siófok, Sóstó

  • 65 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 185 m² telek

  • Eladó ház Siófok, Sóstó

  • 65m²


Ár:

99 500 000 Ft

Építés éve
2021
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
újszerű

Az ingatlanról:

A City Cartel Balaton Ingartlaniroda eladásra kínál a sóstói városrészen egy ikerházi egységet.

Az 65 m2-es eladó ikerház egy 185 m2-es parkosított telken fekszik, a ház belső elrendezése a következő: a házba lépve egy előszobába érkezünk, mely az amerikai konyhás nappalival folytatódik. A nappaliból balra található egy folyosó, melyről a háztartási helyiség - vendég wc, fürdőkádas fürdőszoba-wc és egy hálószoba nyílik, a nappaliból jobbra található még egy szoba.

A helyiségek szinte mindegyike kertkapcsolatos és teraszkapcsolatos, a terasz nagysága 20 m2-es.

A ház téglafalai 30 cm-esek, melyeken 10 cm vastagságú grafit szigetelés található. A födémszigetelése 30 cm-es kőzetgyapot, a tető-, és padlószigetelés 15 cm-es vastagságúak, a nyílászárók mindegyike műanyag, 3 rétegű üvegezésű, redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. A két ikerház-fél között hangszigetelő téglát és szigetelőanyagot építettek be, így egymást

A nyári hónapokban inverteres klíma gondoskodik a hűtésről, mely a téli hónapokban az energiatakarékos elektromos norvég fűtőpanelek mellett fűteni is tud. Az elektromos berendezések energiaellátásáról napelem rendszer gondoskodik.

Az udvar szépen parkosított, több gyümölcsfa és bokor is telepítésre került, többek között: füge, szeder, körte, sárgabarack és meggy. Kialakítottak egy fedett autóbeállót és egy kerti- és sporteszközök tárolására alkalmas tárolót is. 

A környék friss parcellázású, családi házas lakóövezet, ahol csak újépítésű lakások és házak helyezkednek el. A Balaton-part 5-10 perc sétára található, ahol az aranyparti, több kilométer hosszú sétány kezdődik, a közelben több étterem, fagyizó, játszótér is található.

A ház a tulajdonságai miatt kitűnő választás nyaralónak, de akár állandó lakhatásra is alkalmas. 

Ha felkeltette érdeklődését ez az ikerház, hívjon bizalommal a hét bármely napján.

Irodáink: 
8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint)
8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint)
8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276. 

Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Kilátás: Udvari.


Helyiségek

Szoba
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
Wc
nincs megadva
Mosókonyha
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Siófok, Sóstó


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6557900


+36 20

Ingatlannet kód: NET6557900


Az általad megtekintett eladó Siófok, sóstói családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 65 m², míg a hozzá tartozó teleké 185 m². További jellemzői: az építés éve 2021. A családi ház ára 99,5 millió Ft, négyzetméter ára 1 530 769 Ft, ami a siófoki átlaghoz képest 41%-kal magasabb. Az ingatlant Bohács Orsolya referens a City Cartel Balaton irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6557900. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Siófok, Sóstó ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.