star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Siófok, Sóstó

  • 86 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 174 m²

    telek

Vételár:

112 millió Ft

Eladó ház Siófok, Sóstó

  • 86 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 174 m² telek

  • Eladó ház Siófok, Sóstó

  • 86m²


Ár:

112 000 000 Ft

Építés éve
2020
Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Kedves Érdeklődő!

Eladó Siófok Sóstó városrészén egy 2020-ban épült ikerház utcafronti része. Az épület kiváló állapotban van. Precízen átgondolt, rendkívül praktikusan megtervezett bruttó 115 m²-es házról van szó, melyhez 18 m² térkövezett terasz, egy nagy 7 m²-es erkély, valamint udvaron belüli térkövezett gépjármű beálló tartozik. Az ingatlan külön helyrajzi számon van saját telekhányaddal, mely 174 m². Összesen 86 m² nettó lakótérről beszélhetünk. A földszinten található az amerikai konyhás nappali, egy szoba, egy fürdőszoba és egy külön WC. Az emelet 2 szobával, egy nagy fürdőszobával, gépészeti helyiséggel, közlekedővel, valamint egy tágas 7 m²-es erkéllyel rendelkezik.

A házban műanyag nyílászárók kerültek: DECCO 70, fehér műanyag, 6 légkamrás-es argongázzal töltött, 3 rétegű üvegezéssel, tehát rendkívül jó hőszigetelő képességük van. Minden nyílászárón rejtett fehér színű redőny, és minden ablakon rejtett szúnyogháló található.

Az ikerházban a fűtést gázcirkó kazán biztosítja padlófűtéses hőleadással. A tikkasztó nyári napokat a klíma teszi kellemessé. A biztonságot riasztó- és kamera rendszer garantálja.

A kertkapcsolatos ingatlanhoz egy gyönyörű, ízlésesen parkosított kertrész is tartozik pálmafákkal, olajfával és leanderekkel, ahol akár grillezhet is a család és a barátok társaságában.

Az ikerházba a legmodernebb optikai kábellel van bekötve az internet, így garantáltan jó internetkapcsolattal rendelkezik, amennyiben a szórakozás vagy a munka azt megkívánja.
A szobák korszerűen berendezettek és felszereltek, a fürdőszobák modernek és kényelmesek. Nyaralónak vagy állandó lakhatásra is tökéletesen alkalmas. Azonnal költözhető!

Az ingatlan a Balatontól pár száz méterre található egy új lakóparkban, csendes, családbarát környezetben. A siófoki Aranypart és a Szabadisóstói szabadstrand pár perc sétával elérhető.

Ne habozzon! Tegye meg az első lépést álmai ingatlanának megszerzése felé! Jöjjön el egy megtekintésre, és győződjön meg róla Ön is! Az ingatlan előzetes egyeztetéssel a hét minden napján megtekinthető. Amennyiben kérdése van, vagy időpontot egyeztetne, hívjon még ma!
Kár lenne kihagyni ezt a remek lehetőséget! alacsony fenntartás, berendezett, csendes utca, felszerelt, jó közlekedés, kertrész, külön fürdő és wc, redőnyözött, terasz, új nyílászárók, kerti grillezőhely, udvari gépjárműbeálló lehetőség, erkély, padlófűtés, amerikai konyha, klíma, riasztó rendszer, új villamoshálózat, kertkapcsolat, kamera rendszer, szúnyogháló, optikai internet kábel
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Siófok, Sóstó, Siófok Sóstó


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6636214


+36 30

Ingatlannet kód: NET6636214


Az általad megtekintett eladó Siófok, sóstói (Siófok Sóstó) ikerház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 86 m², míg a hozzá tartozó teleké 174 m². További jellemzői: az építés éve 2020, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. Az ikerház ára 112 millió Ft, négyzetméter ára 1 302 326 Ft, ami a siófoki átlaghoz képest 12%-kal magasabb. Az ingatlant Vastag Ákos referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6636214. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Siófok, Sóstó ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.