star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Siófok, Szabadifürdő

  • 500 m²

    alapterület
  • 15

    szoba
  • 980 m²

    telek

Vételár:

400 millió Ft

Eladó ház Siófok, Szabadifürdő

  • 500 m² alapterület
  • 15 szoba
  • 980 m² telek

  • Eladó ház Siófok, Szabadifürdő

  • 500m²


Ár:

400 000 000 Ft

Építés éve
1995
Szintek
3
Szobák száma
15
Ingatlan állapota
átlagos
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Siófok kertvárosi részében eladó egy 15 apartmanból álló apartmanház! Precízen átgondolt, rendkívül praktikusan megtervezett, bruttó 500 m2-es házról van szó. Ellentétben a legtöbb hasonló balatoni ingatlannal ez az épület kifejezetten kiadásra épült, nem utólagos átalakítások eredménye. Ennek megfelelően mind a 15 apartmanjához saját felszerelt konyha és fürdőszoba tartozik. Mindegyik külön bejáratú. Az összes lakóegységnek hűtő-fűtő hőszivattyús klímával van megoldva a hűtése és a fűtése. A "H" tarifás mérőóra fel van szerelve az ingatlanra, így a fűtése rendkívül gazdaságos. A használati meleg vizet gázbojler biztosítja.

Az udvaron belül 6 autó tud parkolni, a ház előtt az utcán pedig 8 autónak van kialakítva parkolóhely.
Az apartmanok elrendezése lehetővé teszi a tulajdonosnak és/vagy a gondnoknak is az állandó ott tartózkodását, mivel 2 apartman a ház egyik oldaláról közelíthető meg, míg a többi 13 a ház másik oldaláról, így azok elszeparáltan használhatóak. A ház alatt egy nagy 25 m2-es pince található, mely jelenleg gépészeti helyiségként valamint műhelyként funkcionál.

A telek 980 m2-es. Az udvarban kialakításra került egy mosókonyha, amely 2 mosógéppel, 2 szárítógéppel és 1 mosogatógéppel van felszerelve, hogy az apartmanházhoz kapcsolódó összes mosási, szárítási és mosogatási feladatokat helyben el lehessen végezni. A kertben ping-pong asztal, hinták, valamint egy 50 m2-es épített szaletli található.

11 apartmanhoz saját kijáratú terasz vagy erkély tartozik, míg a legfelső szinten 4 apartmanhoz egy nagy közös erkély kapcsolódik.
További bővítési lehetőségként a tetőtér még beépíthető, valamint a telek maximális beépíthetősége még nem érte el a 100%-ot.

Az apartmanház jelenleg is üzemel, és a főbb közvetítő oldalakon (booking.com, szallas.hu, Facebook, Google) több száz pozitív értékelés található, amelyek átlagosan 9+ pontot érnek el.

Az ingatlan előzetes egyeztetéssel a hét minden napján megtekinthető. Amennyiben kérdése van, vagy időpontot egyeztetne ne habozzon, hívjon!
Kár lenne kihagyni ezt az egyedülálló lehetőséget! berendezett, beépíthető tetőtér, csendes utca, felszerelt, jó közlekedés, parkosított udvar, redőnyözött, terasz, kerti grillezőhely, pince, udvari gépjárműbeálló lehetőség, erkély, melléképület, klíma, riasztó rendszer, háromfázisú áram, kamera rendszer, szúnyogháló, optikai internet kábel
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Siófok, Szabadifürdő, Siófok Szabadifürdő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6643609


+36 30

Ingatlannet kód: NET6643609


Az általad megtekintett eladó Siófok, szabadifürdői (Siófok Szabadifürdő) családi ház 15 szobával rendelkezik (ebből 15 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 500 m², míg a hozzá tartozó teleké 980 m². További jellemzői: az építés éve 1995. Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 400 millió Ft, négyzetméter ára 800 000 Ft, ami a siófoki átlaghoz képest 10%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Vastag Ákos referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6643609. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Siófok, Szabadifürdő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.