star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Siófok

  • 200 m²

    alapterület
  • 9

    szoba
  • 632 m²

    telek

Vételár:

116 millió Ft

Eladó ház Siófok

  • 200 m² alapterület
  • 9 szoba
  • 632 m² telek

  • Eladó ház Siófok

  • 200m²


Ár:

116 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1977
Szintek
1
Szobák száma
9
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Rengeteg lehetőséget nyújtó többgenerációs családi ház eladó Siófokon!!

Az ingatlan csendes, nyugodt utcában található, mégis pár perc elérhetőségre a város központtól, és igazán közel az ezerarcú Balaton part szabad strandi részétől is. Gondozott kertjében saját hangulatos medence , fúrt kút szivattyúval, mely segíti megtartani a pázsit és a virágok pompáját. Az alsó szinten világos, tágas nappali, kényelmes, praktikus konyha étkezővel, és egy külön leválasztható, elszeparálható apartmanrész került. Itt további 2 háló, nappali, külön konyha, fürdőszoba került kialakításra.Az emeleti rész a ház jelenlegi tulajdonosai teljes körűen újjá építették. 2 külön álló lakrészt álmodtak meg, konyhával, fürdőszobával, hálószobákkal. A teljes elektromos és vízhálózat cseréje megtörtént.

A felső szinten hűtő- fűtő klíma berendezés gondoskodik a kellemes hőmérsékletről.Az alsó részen a gáz cirkó fűtés rendszer mellett, gyönyörű kandalló melegíti fel a ház lakóit.Jelen pillanatban az ingatlan 12 fő elszállásolására is alkalmas. Ezért tökéletes választás, ha befektetésnek egy jól működő vállalkozást szeretne. Természetesen állandó ott lakásra, több generáció összeköltözésre is remek.

Bővebb, részletes felvilágosításért várom megtisztelő hívását, a hét bármely napján!
Érdeklődni: Szűcsné Leányvári Edit 30/280 0450 telefonszámon

Referencia szám: HZ050622


Elhelyezkedés

Siófok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6410650


Szűcsné Leányvári Edith Mária

Szűcsné Leányvári Edith Mária

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6410650

Szűcsné Leányvári Edith Mária

Szűcsné Leányvári Edith Mária

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó siófoki családi ház 9 szobával rendelkezik (ebből 9 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 200 m², míg a hozzá tartozó teleké 632 m². További jellemzői: az építés éve 1977, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 116 millió Ft, négyzetméter ára 580 000 Ft, ami a siófoki átlaghoz képest 35%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szűcsné Leányvári Edith Mária referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6410650. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Siófok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.