star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Siófok

  • 182 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 000 m²

    telek

Vételár:

110 millió Ft

Eladó ház Siófok

  • 182 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 000 m² telek

  • Eladó ház Siófok

  • 182m²


Ár:

110 000 000 Ft

Építés éve
1998
Szintek
2
Szobák száma
5 (2 + 3)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

A siófoki Lakáskulcs-direct Ingatlan és Hiteliroda kínálatában:
Siófok Kiliti kellemes, átmenő forgalomtól mentes utcájában, 1998-ban épült 182 nm-es, kétszintes garázsos családi ház eladó 1000 nm-es telken.
A családi ház elrendezése:
alsó szint: az épületből is megközelíthető garázs, előtér, vendég WC, szoba, közlekedő, fürdő, tároló, egy kifejezetten világos és hangulatos egylégterű nappali-konyha-étkező átadó pulttal, éléskamra, terasz,
felső szint: közlekedő, két erkélyes szoba, egy vendég szoba külön zuhanyzóval és wc-vel, fürdő dupla mosdóval wc-vel és zuhanyzóval, nappali, tároló beépített szekrényekkelés van egy külön padlástér is.
A telek hátsó részén van egy közel 54 nm-es melléképület, amely akár lakhatásra, garázsnak, műhelynek, tárolónak is alkalmas. 
A kert gondozott, kialakult növényzettel rendelkezik.
Műszaki szempontból az épület jó állapotú, a külső falakon 8 cm-es szigetelést alkalmaztak, a fűtés hőtárolós gáz cirkó kazánnal történik, de  a nappaliban található egy látványnak sem utolsó, épített cserépkályha.
Azoknak ajánlom az ingatlant, akik szeretik a kényelmet, biztonságot, és otthonukat egy kellemes házban képzelik el, idilli környezetben, jó szomszédokkal, mindezt a Balatontól is elérhető közelségben. A családi ház közelében bevásárlási lehetőségek, buszmegálló, stb...megtalálható.
Huszár Frigyes
+36 (20) 535 6044
Lakáskulcs-direct Ingatlan és Hiteliroda:
8600 Siófok, Beszédes József Sétány 83. földszint 1. (Club 218 épület üzletsor)
 


Elhelyezkedés

Siófok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6522171


Huszár Frigyes Attila

Huszár Frigyes Attila

Ingatlanreferens további ingatlanjai
LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SIÓFOK

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SIÓFOK

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6522171

Huszár Frigyes Attila

Huszár Frigyes Attila

Ingatlanreferens további ingatlanjai
LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SIÓFOK

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SIÓFOK

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó siófoki családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 3 félszoba). A családi házról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 182 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 000 m². További jellemzői: az építés éve 1998, a fal építési anyaga tégla. A családi ház ára 110 millió Ft, négyzetméter ára 604 396 Ft, ami a siófoki átlaghoz képest 32%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Huszár Frigyes Attila referens a LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SIÓFOK irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6522171. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Siófok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.