star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Sobor

  • 65 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 432 m²

    telek

Vételár:

29,9 millió Ft

Eladó ház Sobor

  • 65 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 432 m² telek

  • Eladó ház Sobor

  • 65m²


Ár:

29 900 000 Ft

Építés éve
1950
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
elektromos
Parkolás
udvarban

Az ingatlanról:

Szeretne elmenekülni a város zajától, a szmogtól, a tömegtől? Mindig is a vidéki idillre vágyott? Szeretne reggelente sétálni vagy futni a Rába partján?
Ha szeretne egy nyugodt, békés kis faluban élni Győrtől, Csornától nem messze, akkor ez lesz a következő otthona.
Megvételre kínálok Soboron egy teljesen felújított családi házat.
A ház vegyes falazatú, mely teljeskörű átalakításon ment át.A modern stílus a régi kor szépségeivel találkozik és harmonizál.
A nyílászárók, vezetékek, csövek, tető mind-mind új.Alapja beton. A szobában, nappaliban laminált parketta, míg a konyhában, fürdőszobában járólap van. Igényesen kialakított, és a minőségre nagy hangsúlyt fektettek kivitelezői.
A házba belépve a nappaliba érkezünk,onnan balra egy nagyméretű 20 nm-es szoba, jobbra pedig egy szintén kíváló méretű konyha kapott helyet. Az egész ház, tehát a fürdőszoba is akár mozgáskorlátozottaknak is gond nélkül használható.
A közművel közül a csatorna, villany, víz található meg, gáz a telek előtt van. A fűtés 3,5kW-os klímával megoldható, igény esetén kányha is berakható, a lehetőség adott hozzá.
A ház egy 1439nm-es telken található Sobor egy csendes utcájában.
A kertben néhány fa, köztük egy nagy diófa mellett egy díszkút is található. A telek körbekerített.
A ház előtt, a házzal szemben és a telek udvarán összesen 3 autó számára van kialakított parkolóhely.
A telek beépítettsége 30%-os.
Az Audi buszjárata Soboron megáll.
Hívjon és megmutatom!


Elhelyezkedés

Sobor


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6452304


+36 30

Ingatlannet kód: NET6452304

Az általad megtekintett eladó sobori családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 65 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 432 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 29,9 millió Ft, négyzetméter ára 460 000 Ft, ami a sobori átlaghoz képest 5%-kal magasabb. Az ingatlant Czuprák-Csehi Bettina referens a NewLife irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6452304. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sobor ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.