star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Söjtör

  • 79 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 787 m²

    telek

Vételár:

18,4 millió Ft

Eladó ház Söjtör

  • 79 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 787 m² telek

  • Eladó ház Söjtör

  • 79m²


Ár:

18 400 000 Ft

Építés éve
1950
Szobák száma
2
Fűtés
konvektor

Az ingatlanról:

Hangulatos, otthonos, autentikus, nettó 79 négyzetméteres hasznos alapterületű, összkomfortos kis házikót kínálok eladásra Söjtör egyik csendes mellékutcájában!
A gyönyörű fagerendás mennyezet kiváló állapotú, kellemes, meleg, barátságos, utánozhatatlan hangulatot biztosít az itt élők számára.
A ház hagyományos készítésű, vastag falú, tökéletes hőszigetelést biztosító tömésház, betonkeménységű falakkal, a hozzáépítés már téglából készült. A tető héjazata cserép.
A kétszárnyú ajtón belépve egy közlekedőbe, és a tágas konyha - étkezőbe érünk, a ház két végében található a két szoba. A konyhából egy kisebb kamra nyílik, a közlekedőből pedig a szép kis fürdőszobába juthatunk, amelyben zuhanykabin, mosdó, wc és a melegvizet szolgáltató boyler található. A két szobán kívüli helyiségek üde zöld színű kerámialappal borítottak.
Az épület ablakai redőnnyel ellátottak, nagyjából 10 éve lettek felúíjtva, még fából készített, de már dupla rétegű hőszigetelt üvegezéssel - a folyosói két kisebb ablakot kivéve.
A ház mellett, azzal egybeépítve egy 18,5 négyzetméteres nyárikonyha van, az épület folytatásában egy tárolót és egy nyitott, de fedett autóbeállót találunk.
Az ingatlan egy 1787 négyzetméter nagyságú telken található, amely jelenleg pár gyümölcsfával van beültetve, de látszik még a gondos kezek munkájaként egy hajdani veteményes helye is.
A ház előtt teljes hosszában roppant hangulatos, függő cserepekben elhelyezett virágokkal díszített nyitott tornác húzódik, árnyékos pihenőhelyet kínálva.
Ipari áram bekötve! A ház fűtése jelenleg gázkonvektorokkal megoldott, a közelmúltig egy hangulatos modern stílusú kandallóval történt a meleg biztosítása - erre a lehetőség továbbra is adott, a kandalló rendelkezésre áll!
A nyárikonyha alatt egy 10 négyzetméteres száraz, tiszta, vakolt pincében lehet tárolni a kertben megtermett zöldséget, gyümölcsöt.
A lakóház környezete biztonságos, az utca csendes, nyugodt. A településen megtalálható orvosi rendelő, iskola, óvoda, élelmiszerüzletek, gyógyszertár, a buszközlekedés kiváló, a szomszéd településen, Pusztaszentlászlón pedig egy rendkívül hangulatos, közkedvelt, mégsem nyüzsgő termálfürdőt kereshetünk fel, ha kedvünk támad lazítani, felfrissülni! A horgászat szerelmesei a termál mellett horgásztavat is felfedezhetnek!

Tehát jöjjön el, nézze meg, szeressen bele! Amennyiben a képek és a leírás alapján az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeken, keresse az ingatlant a honlapunkon, ahol ingatlanvideó és több kép is segíti Önt a választásban! Az ár irányár, tegyen rá ajánlatot! Söjtör a falusi CSOK-ban érintett települések közé tartozik, amennyiben a vevő jogosult rá, az igénybevételében segítünk.
Irodánk teljes körű, díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek, amennyiben Önnek hitelre van szüksége, segítünk! Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Kamra
2m²
Fürdőszoba
4.5m²
Közlekedő
6.5m²
Konyha
10m²
Szoba
16m²
Szoba
21m²

Elhelyezkedés

Söjtör


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6591341


HASONLÓ INGATLANOK


14 500 000 Ft

Söjtör, Söjtöri eladó családi ház!

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 62m²

50 000 000 Ft

Söjtör, Söjtör

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 105m²

55 000 000 Ft

Söjtör, Söjtör

  • Szobák: 5
  • Alapterület: 200m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6591341

Az általad megtekintett eladó söjtöri családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 39 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 79 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 787 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 18,4 millió Ft, négyzetméter ára 232 911 Ft, ami a söjtöri átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Gérusz Judit referens a Ft Ingatlan Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6591341. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Söjtör ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.