star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Solt

  • 75 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 1 560 m²

    telek

Vételár:

12 millió Ft

Eladó ház Solt

  • 75 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 1 560 m² telek

  • Eladó ház Solt

  • 75m²


Ár:

12 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
1
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
szén-fa (kazán)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért, látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!
Csend és nyugalom szigete. Eladásra kínáljuk tanya jellegű lakó ingatlanunkat Solton.
Elsősorban a csendre és nyugalomra vágyóknak ajánljuk ezt az ingatlant, a település szélén, mégis aránylag közel a városközponthoz. Itt önellátóvá is válhat az ember, hiszen a fő lakóépületen túl, kazánház, műhely, garázs, gazdasági épületek, ólok és némi termőföld is rendelkezésre áll. Az ingatlan összesen 108 nm és két fő részből áll, egy lakó és egy gazdasági funkcióval bíró egybefüggő épületegyüttest képezve. A bejáraton belépve a látogatót rendezett lakókörnyezeti kép fogadja. Az előszobától jobbra egy tágas, napfényes szoba, szemben egy zuhanyzós fürdőszoba, balra világos étkező és egy innen nyíló gépesített konyha kamrával található. Alacsony belmagasságának köszönhetően költséghatékony, fűtése jelenleg központi vegyes tüzelésű kazánnal történik, de igény esetén, napelemes rendszerrel működtethető elektromos fűtéssel is megoldható. A bejárat előtti fedett terasz és a diófa hűs lombja nyújt menedéket a nyári tűző nap elöl.
Az udvari rész szépen parkosítható, mind a gyerekek, mind a házőrző megfelelő teret kaphatnak itt, de akár kerti kemence, bográcsozó is kialakítható és a családi, baráti társaság közkedvelt helyévé varázsolható. Egy fárasztó nap után hazaérve megpihenhet és feltöltődhet a madárcsicsergést hallgatva.
A család autóját is biztonságban tudhatja, hiszen egy hatalmas kettős hasznosítású, műhellyel kombinált garázs áll rendelkezésre a tárolására.
Az ingatlanhoz tartozó földterület a konyhakerten túl, takarmánynövény termesztésére is alkalmas, amivel a saját haszonállatai élelmezését is megoldhatja. Az ingatlan csendes helyen, nyugodt környezetben található, a közelben élelmiszerbolt, cukrászda, óvoda, iskola, míg a városközpontban étterem, pékség, bevásárlóközpont, benzinkút, műszaki üzletek is megtalálhatóak. A város Budapesttől az M6-os autópályán mindösszesen 1,5 órányira található, minden irányból könnyen megközelíthető. Dunaújváros, Paks, Kecskemét közelsége egyaránt számos szórakozási és munkalehetőséget is kínál. Ár érték arányban kiváló az ingatlan! Legyen Ön az, aki családjával együtt megtölti élettel! Hívjon bizalommal, szívesen körbe vezetem leendő otthonában! Amennyiben szükséges, teljes körű hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére.


Elhelyezkedés

Solt, Félixháza dűlő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6649234


Miskolczyné Melegdi Krisztina

Miskolczyné Melegdi Krisztina

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


15 500 000 Ft

Solt

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 82m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6649234

Miskolczyné Melegdi Krisztina

Miskolczyné Melegdi Krisztina

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó solti (Félixháza dűlő) tanya 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és félszoba). A tanyáról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 75 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 560 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (kazán). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A tanya ára 12 millió Ft, négyzetméter ára 160 000 Ft, ami a solti átlaghoz képest 8%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Miskolczyné Melegdi Krisztina referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6649234. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Solt ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.