star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Somberek

  • 146 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 910 m²

    telek

Vételár:

18 millió Ft

Eladó ház Somberek

  • 146 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 910 m² telek

  • Eladó ház Somberek

  • 146m²


Ár:

18 000 000 Ft

Építés éve
1970
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Sombereken eladó ház!
Baranya vármegye déli részén helyezkedik el ez a barátságos kis falu. Gondozott utcái, házai várják szívesen új lakóikat. A településen hagyományőrző német nemzetiség él.
Eladóvá vált ez a 146 m2-es családi otthon. Három lakrészből áll, az első lakrészben a 2 utcára néző szobát, konyhát, fürdőt, korábban 23 évvel ezelőtt kezdték felújítani, az akkori munkálatok nyomait találjuk a háznak ebben a részében. Itt a tetőtér beépíthető. A következő lakrészben 2 szoba van, ehhez hozzányitható konyhával. Itt a kiváló állapotú metlachi lap adja meg a helyiség hangulatát. A tornácos teraszról juthatunk fel a harmadik lakrészre, ahol egy komplett garzonlakást találhatunk konyhával, fürdővel. A fűtés mindenhol gázkonvektorokkal megoldott, így külön fűthetőek a helyiségek. A ház utca felőli része alatt a garázs és alagsor is van. Az udvarban a ház folytatásában ólak vannak, a telek 921m2.
Ha megtetszett jöjjön nézze meg ezt a csendes kis községet ahol iskola, óvoda és bolt is megtalálható. A legközelebbi város Mohács 11km-re, az M6-os autópálya 3 percre van így bármerre indulhatunk.
További kérdéseire szívesen válaszolok!
Az otthonához hozzásegíteni Önt az én hivatásom! Szeretettel megtölteni az Ön feladata!
Álmodjuk meg közösen, legyünk egy csapat az ingatlanügyekben!
Várom hívását!

Referencia szám: HZ099284-IN


Elhelyezkedés

Somberek


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6553811


+36 70

Ingatlannet kód: NET6553811

Az általad megtekintett eladó sombereki családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 146 m², míg a hozzá tartozó teleké 910 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 18 millió Ft, négyzetméter ára 123 288 Ft, ami a sombereki átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Gradwohl Angéla referens a Pécs Királyház irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6553811. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Somberek ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.